Četvrtak, 28.09.2023.

13:58

Uređuju se parkovske površine u gradu FOTO

Sektor zelenila JKP Šumadija Kragujevac izvodi radove na hortikulturnom uređenju Spomen parka "Kragujevački oktobar".

Izvor: B92.net

Uređuju se parkovske površine u gradu FOTO
Foto: JKP Šumadija Kragujevac

Raspoloživa mehanizacija i ljudstvo angažovani su na košenju zelenih površina na potezu od Palisada do spomenika Nadi Naumović, kao i na površinama oko spomenika V-3.
Foto: JKP Šumadija Kragujevac
Uporedo sa košenjem, u Spomen parku izvode se radovi i na orezivanju drveća duž trim staze, kao i farbanje i zamena štafni na parkovskom mobilijaru.
Foto: JKP Šumadija Kragujevac
Tokom protekle nedelje, Sektor zelenila u Velikom parku izveo je radove na izgradnji staze i rekonstrukciji dekorativnih elemenata, a svakodnevno se vrši okopavanje i plevljenje biljaka u alpinetumima, kao i orezivanje šiblja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: