Četvrtak, 21.09.2023.

11:26

Može li akva park na Paliću da zadrži goste koji dan više?

Može li novoizgrađeni akva-park da zadrži goste ovog turističkog mesta koji dan više? U preduzeću Elit Palić, koje je zakupilo ovaj objekat, veruju da može.

Izvor: RTV/Boris Šuman

Može li akva park na Paliću da zadrži goste koji dan više?
Ilustracija/Foto: yelantsevv/Shutterstock

Po pitanju cena ulaznica, u ovom preduzeću veruju da su konkurentniji u odnosu na slične objekte u zemlji i regionu.

Po poslednjim statističkim podacima, prosečan turista na Paliću provode nešto više od dva noćenja. Da bi se ta statistika promenila na bolje, prema uverenju turističkih radnika, bili su potrebni novi sadržaji, poput novoizgrađenog akva-parka.

"Ova značajna investicija države u turizam na severu Srbije doprinela je definitivno atraktivnosti destinacije. Interesovanje turista da dođu na više dana, to jest, neka procena na tri ili četiri dana će mnogo značiti za turizam na Paliću", ističe direktor preduzeća "Elit Palić" Goran Radmanović.

Zakupac akva-parka organizovao je za novinare vođenje kroz novoizgrađeni objekat, a tom prilikom su predstavljene i cene, kao i poređenje sa cenama obližnjih akva-parkova, kako u Srbiji tako i u susednoj Mađarskoj.

"Tu smo došli do zaključka da smo nešto povoljniji, tako da smo konkurentni", ističe Radmanović.

S obzirom na to da je kraj letnje sezone, zainteresovanima će biti u narednim mesecima biti dostupni samo zatvoreni delovi objekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: