Zbog novih radova – izmena režima saobraćaja u Novom Sadu

U okviru Programa održavanja objekata putne privrede, realizuju se radovi na redovnom održavanju saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada, što prouzrokuje i privremene izmene režima saobraćaja.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 16.03.2023.

15:58

Zbog novih radova – izmena režima saobraćaja u Novom Sadu
Foto: Grad Novi Sad

Od četvrtka 16. do ponedeljka 20. marta, zbog radova na obnovi kolovozne konstrukcije, obustavlja se saobraćaj u Ulici vojvode Bojovića u Veterniku, saopštava Grad Novi Sad.

U naselju Begeč, od četvrtka 16. do četvrtka 23. marta, na snazi je obustava saobraćaja u Ulici oslobođenja, kao i na pristupnoj saobraćajnici od prečistača otpadnih voda do Ulice nova 1.

Radovi u Ulici Branka Radičevića u Begeču, na deonici od Ulice Vuka Karadžića do Dunavske ulice, počinju u petak, 17. marta. Prilikom izvođenja radova, saobraćaj na ovoj deonici neće se odvijati, u periodu od 17 do 30. marta.

Od 20. do 22. marta izvodiće se radovi na popravci kolovoza u ulicama Nova 36 i Dežea Kostolanjija u naselju Veternik.

O eventualnim izmenama režima saobraćaja uzrokovanih ovim radovima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: