Gde da smestite psa?

Sigurno ne želite da vaš ljubimac "prisvoji" svaku fotelju u kući i ostavlja dlake i prljavštinu, zato mu napravite kućicu u kojoj će da uživa, gde mu je udobno i toplo, a za to vam ne treba mnogo novca i vremena. Evo nekoliko ideja...

Izvor: B92

Sreda, 26.03.2014.

11:45

Default images

Ljubitelji pasa često su u dilemi gde da smeste svog ljubimca, posebno ako je stan mali? To je uglavnom i presudan faktor u donošenju odluke.

Kuče u domu je velika radost za sve ukućane, posebno za najmlađe, ali važno je da mu se pronađe adekvatan prostor gde će da spava i boravi tokom dana. Sigurno ne želite da vaš ljubimac "prisvoji" svaku fotelju u kući i ostavlja dlake i prljavštinu, zato mu napravite kućicu u kojoj će da uživa, gde mu je udobno i toplo, a za to vam ne treba mnogo novca i vremena.

Evo nekoliko ideja...

- Stari, veliki kofer koji više ne koristite, obložite mekim jastucima. Možete da ga smestite i u spavaću sobu blizu vas. Naučite psa da noću spava u njemu, a preko dana ga zatvorite i sklonite od pogleda, na primer ispod kreveta.

- Iskoristite otvorene komade nameštaja poput stočića ili niskih ormara, ubacite u njih meke jastučiće.

- Postavite jastuke u pletenu korpu-stočić, koju možete lako da premeštate po kući ili iznosite na terasu i u dvorište kada je lepo vreme. Pas će tako imati svoj kutak, a vi nećete praviti izmene u kući.

- Kutak za kucu možete da napravite ispod stepeništa ili u kupatilu.

- Manjeg psa možete da smestite u kućicu u obliku rolne, koja ne zauzima mnogo mesta.

- Zakačite konopce na tavanicu, uvežite ih na krajevima, na visini koja odgovara vašem ljubimcu i stavite jastuče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: