Đule uoči koncerta: "Igramo još brže, dišemo bez straha, jer život je naš do poslednjeg daha"

Bend Van Gog, koji ove godine navršava 38 godina rada, nastupiće 8. marta, za Dan žena u beogradskom Bitef art kafeu. U jeku priprema novog studijskog albuma, članovi popularnog sastava rešeni su da sa publikom podele energiju uz pesme iz svih perioda svoje karijere.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

10:30

Đule uoči koncerta:
Dimitrije Nikolic/ATAImages

Dok pulsiraju zvukom novog muzičkog iskoraka, frontmen Zvonimir Đukić Đule ističe da je koncert u Bitef art kafeu samo uvod u novu kreativnu fazu benda:

"Još uvek nas raduje eksperiment, ta igra zvuka, ritma, svetla, pokreta! U skladu sa tim, kako i dolikuje Osmom martu, Danu žena, u Bitef artu biće iznenađenja. Grupi Van Gog će se kao gost na bini, u ulozi bas-gitariste za tu priliku, pridružiti naša prijateljica Niuvys! Idemo dalje, u ritmu stiha sa novog albuma: Igramo još brže, dišemo bez straha, jer život je naš do poslednjeg daha!"

Nakon koncerta, bend se vraća u studio, gde privodi kraju rad na novom albumu, a očekuje se da novi singlovi i spotovi ugledaju svetlost dana do kraja ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: