Kultura

Utorak, 27.02.2024.

10:30

Đule uoči koncerta: "Igramo još brže, dišemo bez straha, jer život je naš do poslednjeg daha"

Bend Van Gog, koji ove godine navršava 38 godina rada, nastupiće 8. marta, za Dan žena u beogradskom Bitef art kafeu. U jeku priprema novog studijskog albuma, članovi popularnog sastava rešeni su da sa publikom podele energiju uz pesme iz svih perioda svoje karijere.

Izvor: B92

Đule uoči koncerta:
Dimitrije Nikolic/ATAImages

Dok pulsiraju zvukom novog muzičkog iskoraka, frontmen Zvonimir Đukić Đule ističe da je koncert u Bitef art kafeu samo uvod u novu kreativnu fazu benda:

"Još uvek nas raduje eksperiment, ta igra zvuka, ritma, svetla, pokreta! U skladu sa tim, kako i dolikuje Osmom martu, Danu žena, u Bitef artu biće iznenađenja. Grupi Van Gog će se kao gost na bini, u ulozi bas-gitariste za tu priliku, pridružiti naša prijateljica Niuvys! Idemo dalje, u ritmu stiha sa novog albuma: Igramo još brže, dišemo bez straha, jer život je naš do poslednjeg daha!"

Nakon koncerta, bend se vraća u studio, gde privodi kraju rad na novom albumu, a očekuje se da novi singlovi i spotovi ugledaju svetlost dana do kraja ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: