Sem Voterston napušta "Zakon i red" VIDEO

Glumac Sem Voterston napušta seriju "Zakon i red" posle više od 400 snimljenih epizoda, gde je glumio okružnog tužioca Džeka Mekoja.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 08.02.2024.

15:07

Sem Voterston napušta
Foto: Profimedia

Njegova poslednja epizoda biće emitovana u četvrtak, 22. februara. Umesto njega, okružnog tužioca će igrati Toni Goldvin, koji je najpoznatiji po ulozi Fica u seriji "Skandal”"

Podsetimo, Sem Voterston je bio deo serije “Zakon i red” Dika Volfa od 1994. godine. Ostao je glavni član glumačke ekipe sve dok se prvobitna serija nije završila 2010. godine. Kada je serija "oživela" za svoju 21. sezonu 2022, vratio se u ulogu Džeka Mekoja.

Voterston je povodom napuštanja serije izdao i saopštenje.

"Došlo je vreme da krenem dalje i povedem Džeka Mekoja sa sobom. Ima tuge u odlasku, ali sam previše radoznao šta je sledeće. Glumac ne želi da dozvoli sebi da se previše raskomoti. Zahvalniji sam vam nego što mogu da kažem. Neprekidan i neverovatan dug imam prema seriji "Zakon i red", zajedno sa njegovim zapanjujućim povratkom, sve je zahvaljujući vama i Diku Volfu, ali za čiju viziju, strpljenje, upornost i jedinstvenu kombinaciju kreativnih i poslovnih talenata, ništa od ovoga se ne bi dogodilo. Osećam se veoma blagosloveno. Nadam se da ću vas sve videti sa druge strane", napisao je Sem Voterston, a prenosi Variety.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: