Nadmašio očekivanja: Novi trejler za film Barbie skupio više od milion i po pregleda za četiri sata

Novi trejler filma "Barbie" konačno je objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu Warner Bros Pictures-a i napokon otkriva više detalja o suštini filma.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.05.2023.

08:40

Nadmašio očekivanja: Novi trejler za film Barbie skupio više od milion i po pregleda za četiri sata
Foto: Profimedia

Kao što ćete odmah videti, novi trejler filma počinje kao i stari, Barbi i Ken šetaju i plešu u svojim ružičastim odelima.

Međutim, u jednom trenutku egzistecnijalna kriza pogodi Barbi i ona odluči da poseti svoju prijateljicu koja joj pokaže stvarni svet. Barbi u pratnji Kena odlazi u stvarni svet kako bi pronašla smisao svog života.

U trejleru je moguće videti kako se Barbi i Ken ne snalaze najbolje u stvarnom svetu, u kojem završavaju u zatvoru. Takođe, njihov odlazak iz ružičastog sveta zabrinuo je kompaniju Mattel, koji insistiraju na tome da se par odmah vrati u svoj svet.

Jedan od zanimljivijih trenutaka u trejleru jeste spoznaja njenih prijateljica da ona ima ravna stopala, prikazujući tako koliko zapravo nerealnu sliku o telu prikazuje ova lutka. Osim toga, u trejleru se navodi da je film namenjen onima koji mrze Barbi lutku. Ovaj dugoočekivani film o kultnoj lutki stiže u bioskope 21. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: