Ovo su najbolje serije u 2018. godini po mišljenju kritičara VIDEO

Na 24. ceremoniji "Nagrada kritike" (Critics' Choice Awards) profesionalni kritičari nagradili su najbolja filmska i televizijska ostvarenja u godini iza nas.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2019.

10:11

Ovo su najbolje serije u 2018. godini po mišljenju kritičara VIDEO
Ekipa serije "Amerikanci", foto: Gettyimages

U kategoriji drame, kao i na Zlatnom globusu, dominirala je serija "Amerikanci", koja je odnela priznanja za seriju godine, glavnog i sporednog glumca (Metju Ris i Noa Emerih). Najbolja glumica u dramskoj seriji je Sandra Ou ("Killing Eve") a najbolju sporednu ulogu ostvarila je Tendi Njutn u "Zapadnom svetu".

U kategoriji komedije, najbolja serija je "Neverovatna gospođica Mejzel" odakle je i najbolja glavna glumica Rejčel Brosnan, a serija "Beri" nagrađena je u kategoriji najboljeg glavnog i sporednog glumca (Bil Hejder i Heri Vinkler). Najbolja kratka serija je "Ubistvo Đanija Versačea". Titulu najbolje crtane serije odneo je "BoJack Horseman".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: