Obi-Van Kenobi dobija sopstvenu filmsku priču

Ljubitelji filmskog serijala "Zvezdanih ratova" dobiće, u bliskoj budućnosti, priliku da priču čuvene sage sagledaju iz nešto drugačije prespektive.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 18.08.2017.

09:46

Obi-Van Kenobi dobija sopstvenu filmsku priču
Printscreen / YouTube

Lukasfilm planira snimanje "samostalne" priče iz univerzuma Ratova zvezda koja će biti fokusirana na lik biti Obi-Van Kenobija.

Projekat je još u ranoj fazi razvoja, pa u ovom trenutuku još ne postoji scenario, navodi Holivud riporter. Producenti su, međutim, već počeli rane pregovore sa rediteljem Stivenom Daldrijem.

Film o Obi-Vanu je očigledno jedan od nekoliko nezavisnih "spinof" projekata na čijem razvoju Lukasfilm radi, uporedo sa onima koji će se zasnivati na likovima Boba Feta i Jode.

Jošije poznato da li će se Juan Makgregor, koji je lik Obi-Vana tumačio u "prikvel" triologiji "Zvedanih ratova", ponovo pojaviti u toj ulozi. Glumac je, inače, u nekoliko navrata izrazio svoju želju da se to i dogodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: