Svi su ovo čekali: Pometnja nakon video-spota Bijonse na Superboulu VIDEO

U reklamnom video-spotu koji je prikazan na Superboulu Bijonse je najavila dugo očekivani drugi deo albuma "Renaissance", koji će izaći 29. marta.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2024.

11:37

Svi su ovo čekali: Pometnja nakon video-spota Bijonse na Superboulu VIDEO
Foto: Profimedia

Ubrzo nakon toga objavila je i dve nove pesme, a najavni video-spot ima neverovatna dva miliona pregleda. “Okej, spremni su – pusti novu muziku. Rekla sam vam svima da ‘renesansa’ nije gotova”, izgovara ona na kraju snimka.
Na svom profiku na Instagramu objavila je i najvni video-spot, koji sadrži naslov albuma i datum izlaska. Tu je i reklamni pano i registarska tablica automobila s natpisom "Texas Hold 'Em", koji aludira na kartašku igru, ali i na naslov nove pesme.
Ubrzo nakon toga, njene dve nove pesme "16 Carriages" i "Texas Hold ‘Em" pojavile su se na različitim platformama i oduševile su sve njene fanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: