Prvi put posle mnogo godina, Marajin hit nije više na prvom mestu najslušanijih božićnih pesama

Skoro svake godine za vreme božićnih praznika najslušanija pesma bude 'All I Want For Christmas Is You', koju izvodi Maraja Keri.

Kultura

Izvor: 24sata.hr

Utorak, 05.12.2023.

18:04

Prvi put posle mnogo godina, Marajin hit nije više na prvom mestu najslušanijih božićnih pesama
Foto: Profimedia

Ipak, ove nedelje na Bibordovoj listi hot-100 prvo mesto zauzela je pesma 'Rockin' Around The Christmas Tree', koju peva Brenda Li.

Pevačica Brenda Li je tu pesmu snimila kada je imala samo 13 godina. Pesma je postala apsolutni hit, a ujedno najstarija koja se našla na vrhu liste. Iako je pesma Maraje Keri bila stara 25 godina kada je prvi put bila na prvom mestu top-liste, sad je Brenda postala najstarija izvođačica koja je ikad bila na vrhu Bilbordove liste Hot-100.

'Postalo je magično, trud se isplatio'

"Srećna sam zbog svih koji su toliko naporno radili da se ovo dogodi", rekla je pevačica za Bilbord.

Navodno je pesma postala omiljena nakon filma 'Sam u kući', a kaže kako, ona je srećna jer se napokon naporni rad oko pesme isplatio.

"Stvarno je postalo magično", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: