Kultura

Sreda, 13.04.2011.

11:57

U subotu je "Dan prodavnica ploča"

Međunarodni Dan prodavnica ploča, kao i svake godine, proslavlja se treće subote u aprilu. Ove godine, prodavnica ploča "Pinball Wizard Records", imaće zadovoljstvo da drugi put za redom proslavlja ovaj praznik, i to u subotu 16. aprila.

Izvor: B92

Default images

Kao što običaj nalaže, na ovaj dan - Record Store Day - mnogobrojne muzičke prodavnice širom sveta organizuju raznovrsna dešavanja. "Pinball Wizard Records" će ovaj dan proslaviti uz nastup benda Nežni Dalibor i specijalno izdanje Pesničenja.Program počinje u 15h promocijom zbirke pesama o rokenrolu mnogobrojnih autora, koja je objavljena udruženim snagama Pesničenja i Pinball Wizard Recordsa. U 16h sledi koncert Nežnog Dalibora, benda u naletu snage koji je nedavno izdao svoj drugi studijski album "Normalan život". Podršku ovoj manifestaciji pružiće Indie-go Pub Brod.

Prodavnica "Pinbal Wizard Records" nalazi se u TC Eurocentar u Makedonskoj 30, lokal #15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: