Napetost, drama, akcija: Triler sa Nenadom Jezdićem uskoro u bioskopima VIDEO

Uzbudljiv akcioni triler "Poslednji strelac" donosi neviđeno mnogo napetosti, dramatike i akcije, upakovane u nezaboravnu priču koja će vas držati prikovane za sedište tokom celog filma.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2024.

10:36

Napetost, drama, akcija: Triler sa Nenadom Jezdićem uskoro u bioskopima VIDEO
FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIÆ

U režiji izuzetnog Darka Nikolića, ovaj filmski dragulj stiže u bioskope širom Srbije 14. marta, u distribuciji Blitz filma.

U ovom akcionom trileru glavnu ulogu igra neponovljivi Nenad Jezdić kao inspektor Kuruzović. Priča prati njegovu dramatičnu borbu sa prošlošću nakon gubitka voljene supruge, a sve se komplikuje s povratkom dugogodišnjeg neprijatelja, kriminalca Atanasija, koga tumači Miodrag Krstović. Ali ovo je samo početak avanture koju predvodi g. Baltazarević, koga je sjajno predstavio Miloš Timotijević.

"Ja volim izazove. Dobio sam jedan zanimljiv tekst Baneta Jankovića i rekao sam – hajde da probam da se upustim u ovo. Imao sam odličnu saradnju sa glumcima. Ono što je bilo napeto bili su ti izazovni uslovi, da za relativno kratko vreme snimimo jedan igrani film, i na kraju krajeva sam prezadovoljan kako je sve to ispalo. Zapravo, jedva čekam da ga publika vidi", rekao je reditelj Darko Nikolić. Glavni glumac Nenad Jezdić istakao je šta mu je posebno dalo inspiraciju kada je ova uloga u pitanju.

"Ja sam suštinsku, emocionalnu inspiraciju i empatiju našao u tome što ovaj karakter opet nekako svodi svoj životni račun. Ovaj karakter je ostao sam. On je osuđen na život i na jednu emocionalnu razmenu sa psom, verovali ili ne, i sa ponekim čovekom", rekao je Jezdić, koji je pohvalio glumačku ekipu: "Meni je bilo najinspirativnije da čovek svoju najizrazitiju emociju uspostavlja sa psom i sa spomenikom svoje tragično preminule žene. I to je ono gde sam ja našao najveći prostor i radost rada na ovom projektu", naveo je Jezdić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: