Kultura

Petak, 17.03.2023.

19:41

Opako čudovište iz dubina izvire ponovo – Stiže nam "Meg 2: The Trench"

Četiri godine i dva meseca nakon prvog dela filma, drugi je konačno u našem vidokrugu jer uskoro dolazi.

Izvor: IGN Adria

Opako čudovište iz dubina izvire ponovo – Stiže nam
Foto: EPA/JASON SZENES

Nikakvo iznenađenje nije da će Džejson Stejtam ponovo odigrati svoju glavnu ulogu uz prvog dela, jakog i sposobnog Džonasa Tejlora, dok se Bingbing Li takođe ponovo očekuje u ulozi Sujin.

The Meg iliti Megalodon: Predator iz dalekih dubina se zasniva na knjizi Stiva ltena iz 1997. po imenu 'Meg: Roman Dubokog Terora', a film je odlično prošao u bioskopima zaradivši $530 miliona.

Kritičari su bili stroži, i film trenutno ima 46% na Rotten Tomatoes veb-sajtu.

Iako radnju za Meg 2: The Trench još uvek nažalost nemamo, autor originalnog romana o kome smo malo pre govorili, Stiv Alten, rekao je kako će ovaj deo nositi “taman i napet” ton.

Džejsona Stejtama uskoro gledamo i u The Expendables 4 uz imena kao što su Silvester Stalone i Dolf Lundgren. Glumac će se pojaviti i u Orson Fortune kao i u filmu The Bee Keeper.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: