Ponedeljak, 27.11.2023.

21:28

Kim Kardašijan na Netfliksu? I to je moguće

Kim Kardašijan i komedija “The Fifth Wheel” stižu na Netfliks.

Izvor: cdm.me

Kim Kardašijan na Netfliksu? I to je moguće
Foto: Profimedia

Posle jednonedjeljnog rata i nadmetanja velikih igrača, ova platforma za striming je stekla prava na distribuciju predstojeće komedije u kojoj će glavnu ulogu imati rijaliti zvezda, saznaje Deadline.

Osim toga što će predvoditi žensku glumačku postavu, Kim će biti i producent projekta.

Nisu objavljene nikakve informacije o detaljima zapleta, niti su objavljene bilo kakve odluke o kastingu, osim ova u vezi sa Kardašijan.

“Filmu se ‘udvaralo’ nekoliko različitih distributera, a razmatrano je i prikazivanje u bioskopima, pre nego što je Netfliks pobedio”, rekao je izvor.

Kardašijan se već pojavila u nekoliko filmova.

Najjači utisak ostavila je, ipak, u horor seriji “American Horror Story: Delicate”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: