Vukelić odgovorio "potomcima Hitlerovih slugu": Ostavite nam ludog Vučića, a vi nastavite kao do sada

Dejan Vukelić, glavni i odgovorni urednik Srpskog portala, odgovorio je urednicima islamističkih glasila, prištinske Gazete ekspres i sarajevske Slobodne Bosne.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

17:08

Vukelić odgovorio
Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Oni su sinhronizovano, najogavnijim uvredama, napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Kažu da je lud. Kažu, liči na Hitlera. Kažu, bolesnik. Jes’, vala, i lud i bolestan, a razumem i potomke Hitlerovih slugu, što se pomamiše da ga optužuju, jer nije lako nositi u sebi činjenicu da ste mu pobili familiju i spalili kuće.

A on, zlikovac, neće da odustane. I takav, lud i bolestan, dovede jadnu i siromašnu “Smrdljiju”, kako vi nazivate našu lepu Srbiju, do toga da u svemu bude najuspešnija na Zapadnom Balkanu.

Pedeset odsto ukupnog BDP-a odlazi na Srbiju, 55 odsto ukupnog izvoza, 62 odsto stranih direktnih investicija…

A vi, prepametni, svi ostali, smestite se u ostatak. Nama ostavite na miru našeg ludaka Vučića, a vi mudri i uspešni, putem kao i do sada.

Živi i zdravi bili", poručio je Vukelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: