Krvav obračun ruske FSB sa teroristima VIDEO

Tokom specijalne operacije u gradu Karabulak u Ingušetiji, snage bezbednosti su eliminisale šestoricu militanata koji su pružili oružani otpor.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 03.03.2024.

15:10

Krvav obračun ruske FSB sa teroristima VIDEO
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Ovo je rekao za RIA Novosti izvor u regionalnim bezbednosnim snagama.

Izvor je naveo da je, prema preliminarnim podacima, tokom sukoba eliminisano šest militanata, čiji se identitet utvrđuje.

Regionalni operativni štab saopštio je u subotu da je od 19.30 sati po moskovskom vremenu na teritoriji Karabulaka uveden režim protivterorističke operacije.

Prema podacima Nacionalnog komiteta za borbu protiv terorizma, bezbednosne agencije su u Ingušetiji, tokom operativnih aktivnosti potrage, u jednoj od stambenih zgrada otkrile grupu miltanata koji su planirali da izvrše terorističke napade.

Kako se navodi, militanti su prilikom pokušaja snaga bezbednosti da ih uhapse, otvorili vatru na policajce koji su na to odgovorili. Specijalne snage ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) blokirale su militante u stambenoj zgradi, a stanovnici obližnjih kuća su evakuisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: