Jovanov: Đilas da nauči da sabirati glasove, nije isto što i sabirati milione evra

Član predstavništva SNS-a, Milenko Jovanov, izdao je saopštenje za javnost u kom je naveo da Dragan Đilas, lider opozicije, i dalje iznosi neistine.

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

15:23

Jovanov: Đilas da nauči da sabirati glasove, nije isto što i sabirati milione evra
A. K./ATAImages.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Pohvalno je što je Dragan Đilas snimio video poruku na kojoj ne plače. To je do sada retko bio slučaj, ali, eto, desilo se.

Ono što nije pohvalno je to da Đilas nastavlja da iznosi neistine i da lažima ubeđuje javnost u Srbiji da je crno zapravo belo i obrnuto.

Kako je mašinski mozak uspeo da izračuna da je zapravo pobedio na izborima, samo on zna!

Izgleda da je ovo nova faza njegovog pokušaja da sa sebe skine odgovornost za to što već 12 godina nije u stanju da pobedi ni na izborima za kućni savet i pored svih para, medija, nevladinih organizacija, javnih ličnosti i Kurtijevih lobista koje je angažovao.

U prvoj fazi je, baš kao Šojić, kukao da je pokraden, da se malo skrene pažnja sa debakla koji je doživeo. Pošto je procenio da je prošlo dovoljno vremena od izbora, sabrao mašinski mozak babe i žabe i sada priča da je imao više glasova, odnosno, da je, ni manje ni više, nego pobedio na izborima!

Jednu stvar bi morao da nauči - politika i izbori nisu preprodaja sekundi i reklama. Sabirati glasove, nije isto što i sabirati milione evra.

Što pre to razume, pre će prestati da se snima dok plače, a da bi zaista pobedio na izborima, prvo mora da osmisli nekakvu politiku.

Ako je u stanju. A deluje da nije."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: