Utorak, 27.02.2024.

09:35

Nikolić: Ponoš radi protiv interesa svoje zemlje

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić izdala je saopštenje u kom je istakla da je Zdravko Ponoš radio protiv interesa svoje zemlje.

Izvor: B92

Nikolić: Ponoš radi protiv interesa svoje zemlje
EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Dok od svetskih lidera često možemo da čujemo koliko se dive diplomatskoj i mudroj politici predsednika Vučića, dok mu ceo svet odaje priznanje i uči od njega, našao se hrvatski državljanin, Ponoš, a koji nije mogao da stekne ugled ni u svom dvorištu, da Vučićev ocenjuje kao 'loš'.

Dok ceo svet odaje priznanje na Vučićevoj samostalnoj i nezavisnoj politici Srbije, dok se ceo svet divi tome kako naša zemlja odoleva uvođenju sankcija RF, pa čak i oni koji uvođenje tih sankcija traže, našla se NATO sluga, da nam poput drugih sa hrvatskim pasošima, kaže na čijoj stolici bi trebalo da sedimo, a da ona nikako ne bude srpska.

I dok onaj koji je u životu bio dotle ponizan, radeći protiv interesa svoje zemlje, da mu je svaka sekretarica u stranim ambasadama izdavala naređenja, kaže kako Vučića neko koristi.

Kaže, a zaboravlja da ga nije teško podsetiti kako je on bio koristan onima koji su imali cilj da unište srpsku vojsku. I kako je taj cilj realizovao bukvalnim uništavanjem celokupnog naoružanja, zbog čega danas nema ni u od ugleda ni tamo, gde se na žalost naše zemlje, zvao nekakavim načelnikom.

I dok predsednik Vučić najavljuje posetu kineskog predsednika Srbiji, kaže NATO Zdravko da je to 'loš ugled'.

I još strasnije, kaže i kako je problem to što Vučić ima ogroman 'rejting', što ga naš narod toliko podržava i što ima toliki ugled u svojoj zemlji.

U percepciji onih koji ovih dana idu i blate Srbiju, od vrata do vrata po Evropi, koji joj traže sankcije i povlačenje investicija, problem je volja naroda. I nemaju oni ugled čak ni kod onih kojima se mole da ih, mimo volje naroda, postave na vlast, a koji su dokazani Kurtijevi lobisti i mrzitelji srpskog naroda.

Nemaju ugled, nemaju obraz, nemaju sram, ali imaju potvrdu, u stranim ambasadama izdatu, da su ništa drugo, nego njihove sluge i dokazani antisrbi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: