Nikolić: Ponoš radi protiv interesa svoje zemlje

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić izdala je saopštenje u kom je istakla da je Zdravko Ponoš radio protiv interesa svoje zemlje.

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

09:35

Nikolić: Ponoš radi protiv interesa svoje zemlje
EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Dok od svetskih lidera često možemo da čujemo koliko se dive diplomatskoj i mudroj politici predsednika Vučića, dok mu ceo svet odaje priznanje i uči od njega, našao se hrvatski državljanin, Ponoš, a koji nije mogao da stekne ugled ni u svom dvorištu, da Vučićev ocenjuje kao 'loš'.

Dok ceo svet odaje priznanje na Vučićevoj samostalnoj i nezavisnoj politici Srbije, dok se ceo svet divi tome kako naša zemlja odoleva uvođenju sankcija RF, pa čak i oni koji uvođenje tih sankcija traže, našla se NATO sluga, da nam poput drugih sa hrvatskim pasošima, kaže na čijoj stolici bi trebalo da sedimo, a da ona nikako ne bude srpska.

I dok onaj koji je u životu bio dotle ponizan, radeći protiv interesa svoje zemlje, da mu je svaka sekretarica u stranim ambasadama izdavala naređenja, kaže kako Vučića neko koristi.

Kaže, a zaboravlja da ga nije teško podsetiti kako je on bio koristan onima koji su imali cilj da unište srpsku vojsku. I kako je taj cilj realizovao bukvalnim uništavanjem celokupnog naoružanja, zbog čega danas nema ni u od ugleda ni tamo, gde se na žalost naše zemlje, zvao nekakavim načelnikom.

I dok predsednik Vučić najavljuje posetu kineskog predsednika Srbiji, kaže NATO Zdravko da je to 'loš ugled'.

I još strasnije, kaže i kako je problem to što Vučić ima ogroman 'rejting', što ga naš narod toliko podržava i što ima toliki ugled u svojoj zemlji.

U percepciji onih koji ovih dana idu i blate Srbiju, od vrata do vrata po Evropi, koji joj traže sankcije i povlačenje investicija, problem je volja naroda. I nemaju oni ugled čak ni kod onih kojima se mole da ih, mimo volje naroda, postave na vlast, a koji su dokazani Kurtijevi lobisti i mrzitelji srpskog naroda.

Nemaju ugled, nemaju obraz, nemaju sram, ali imaju potvrdu, u stranim ambasadama izdatu, da su ništa drugo, nego njihove sluge i dokazani antisrbi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: