Erdogane... "C днем рождения"

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom i čestitao mu 70. rođendan.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

10:48

Erdogane...
EPA-EFE/MICHAEL KLIMENTYEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

To je saopšteno iz Erdoganovog kabineta.

''Predsednik Erdogan razgovarao je telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Predsednik Rusije je u toku dana čestitao predsedniku Erdoganu rođendan. Putin je zahvalio našem predsedniku na doprinosu u razvoju prijateljskih tursko-ruskih odnosa'', navodi se u saopštenju, prenosi TASS. Putin planira da poseti Tursku, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je ranije da do te posete može doći i pre predsedničkih izbora u Rusiji 17. marta.

"Spremamo se za ovu posetu, datumi još nisu određeni. Očekujemo da će se to dogoditi u doglednoj budućnosti. Ne isključujemo ni mogućnost pre ruskih predsedničkih izbora", rekao je Peskov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: