Za Đilasovog kandidata je rušenje Skupštine "pojavni oblik koji nije lep na oko" VIDEO

Vladimir Obradović, Đilasov kandidat za gradonačelnika, komentarisao je uništavanje Skupštine Grada Beograda opisujući ga kao "incident, ne baš lepim za oko".

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

11:55

Za Đilasovog kandidata je rušenje Skupštine
Photo: Milos Tesic/ATAImages

"Pa, dobro, uvek ima nekih ispada manjih ili većih... Bilo je incidenata, bilo je pojavnih oblika koji nisu lepi na oko," rekao je on, odgovarajući na pitanje o uništavanju Skupštine Grada.

Nakon što je pogledao video prilog o ovom incidentu, novinarka ga je podsetila da je Obradović za studenta Dimitrija Radovanovića ste govorio da je politički zatvoreni, a na snimku se jasno vidi kako baca močuge na zgradu Skupštine, on je odgovorio: "Ovde vidimo da se nešto baca i da to očigledno nanosi materijalnu štetu ovom objektu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

17 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: