Kolaps, sve je stalo FOTO/VIDEO

Vlasti u Pekingu su zatvorile osam auto-puteva koji prolaze kroz grad pošto je u toku noći pala veća količina snega od očekivane, dok su pojačale javni prevoz.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.02.2024.

07:45

Kolaps, sve je stalo FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Snežne padavine u utorak uveče trajale su duže i bile su obilnije nego što je prognozirano zbog naglog porasta vlažnosti u prestonici posle spajanja vlažne vazdušne struje sa juga i hladne vazdušne mase koja se polako kretala ka istoku, rekao je meteorolog u opštinskoj opservatoriji za Bejžing dejli.

Skoro 200 deonica puteva zatvoreno je širom Kine zbog nepovoljnih vremenskih uslova, javio je CCTV.

Kineski nacionalni meteorološki centar predviđa temperature u minusu za naredne dane u centralnom delu zemlje, na istoku, severu, severozapadu kao i u delovima juga, prenosi Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: