Otkriven uzrok eksplozije u Paraćinu

Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu izvršio je juče uviđaj na licu mesta eksplozije koja se dogodila u stambenoj zgradi u Paraćinu.

Izvor: Blic

Sreda, 21.02.2024.

09:25

Otkriven uzrok eksplozije u Paraćinu
Foto: Profimedia

Do nesreće je došlo u ul. Majora Gavrilovića br. 9, saopšteno je iz ove institucije.

Tom prilikom usled zadobijenih povreda preminula je A. S. (37), a lake telesne povrede su zadobila tri lica i nastala je velika materijalna šteta.

"Utvrđeno je da do eksplozije došlo u jednom od stanova verovatno usled curenja gasa iz boce za TNG. Od strane tužilaštva naloženo je vršenje obdukcije preminulog lica, veštačenje od strane veštaka građevinske struke, a prilikom vršenja uviđaja bio je prisutan i veštak za požare i eksplozije RCKF u Nišu", saopšteno je iz Tužilaštva.

Rešenjem nadležnog građevinskog inspektora zabranjena je dalja upotreba zgrade, zbog oštećenja nastalih usled ekspolozije i svi stanari su iseljeni iz zgrade.

Policijskoj stanici u Paraćinu je naloženo preduzimanje meri i radnji radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se nezgoda dogodila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: