Nesvakidašnji incident u Podgorici: Sleteo automobilom u reku, olupina pluta na površini FOTO

Nesvakidašnji incident dogodio se u Podgorici kada je mladić izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u korito reke Morače, u provaliju duboku preko 20 metara.

Izvor: RINA

Utorak, 20.02.2024.

15:35

Nesvakidašnji incident u Podgorici: Sleteo automobilom u reku, olupina pluta na površini FOTO
Foto: RINA

"Mladić je najverovatnije zaspao za volanom i sleteo u vodu. Na svu sreću on se brzo osvestio i uspeo nekako prvo da izadje iz vozila, da ispliva i da se strmim stenama popne do magistrale", kaže za RINU izvor upućen u ovaj slučaj. On dodaje da je mladić uspeo da stigne do prve pumpe koja se nalazila u blizini, a radnici su mu ukazali prvu pomoć.

"Mladić je posle prebačen u bolnicu, gde je operisan i uspešno se oporavlja", dodaje izvor.

Njegov automobil još uvek se nalazi u koritu reke Morače. Podgoričani koji žive u naselju Donja Gorica slažu se da je mladića sami Bog spasao.

"Ovaj dan kad se izvukao iz Morače treba da slavi kao drugi rođendan. Neverovatno je šta je preživeo i kako je uspeo da se spase. I on je pravi heroj, zaista, svaka mu čast. Želimo mu brz oporavak", kažu meštani.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: