Filmska potera u Sarajevu za razbojnicima

Na Marijin Dvoru u Sarajevu je večeras uhapšena grupa muškaraca za koje se sumnja da su izvršili nasilnu pljačku, odnosno razbojništvo.

Izvor: Klix

Četvrtak, 30.11.2023.

23:26

Filmska potera u Sarajevu za razbojnicima
Foto: Shuttestock/ ArtOlympic

Kako je potvrđeno Klix-u iz MUP-a KS, policijski službenici PU Centar u ulici Fra Anđela Zvizdovića zaustavili su vozilo zbog sumnje da se u njemu nalaze osobe koje su izvršioci krivičnog dela "Razbojništvo".

Sve se to događalo večeras, a kako tvrde očevici izgledalo je kao u filmu s obzirom na to da je hapšenju prethodila potera koja je okončana kod Unitica.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix, grupa je danas u jednom od stanova u Sarajevu izvršila razbojništvo, odnosno na vrlo nasilan način su otuđili određene stvari iz stana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: