Petak, 26.05.2023.

08:26

Hitna reakcija škole u Surčinu; Direktor: "Ja ću biti sa dečakom koji je pretio da će pobiti sve" VIDEO

Direktor OŠ Dušan Vuksanović Diogen Bečmen u Surčinu oglasio se povodom incidenta u kom je učenik R. P. (15) pretio da će pobiti sve u toj ustanovi.

Izvor: B92

Hitna reakcija škole u Surčinu; Direktor:
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AÆIMOVIÆ/ bg

Pošto je obavio jutros sastanak sa roditeljima, on je istakao da se R. P. posle tuče se "posvađao, vikao na starešinu, pobegao kući i pretio razrednoj da će pobiti sve".

"Slučaj smo prijavili nadležnima. Roditelji su legitimmnu zabrinuti za svoju decu... Radi se o učeniku koji ima jedinicu iz vladanja i trenutno ne dolazi na nastavu", kazao je direktor Duško Nedeljković za TV Prva.

Biće pojačan nadzor, naveo je direktor i dodao da će on biti sa njim kada se vrati u ponedeljak, ako odluči da se vrati u školu.

"Dečak je pravio nekulturne incidente, ponašao se bahato, igrao igrice na časovima... Imao je veliki broj neopravdanih izostanak", kazao je direktor škole i naveo da do srede nije pravio velike incidente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: