Preminuo Jovo Ćuruvija

Brat ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, Jovo Ćuruvija, preminuo je u noći između subote u nedelje na Onkološkoj klinici u Beogradu.

Izvor: B92

Nedelja, 24.05.2015.

17:55

Default images

Ćuruvija je poslednjih petnaestak godina života proveo u potrazi za istinom o nalogodavcima i ubicama njegovog brata.

U jednom od poslednjih intervjua koji je dao dnevnom listu “Blic“, Ćuruvija je rekao da je država konačno priznala da je organizovala ubistvo njegovog brata.

“Nadam se da će biti pokrenut postupak protiv svih iz državnog aparata koji su učestvovali u zločinu“, rekao je Ćuruvija sredinom aprila.

Vest da je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio optužnicu za ubistvo Slavka Ćuruvije zatekla je Jovu na lečenju u Onkološkoj klinici u Beogradu.

“Dočekao sam trenutak da mi se probudi nada da ću ipak doživeti pravdu za brata. Pošto nemam mnogo vremena, ostaje mi samo da se nadam da će se sve brzo završiti i da će Slavkove ubice biti kažnjene“, rekao je Ćuruvija za “Politiku“, 24. marta ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: