Krnjača:Narkotici, oružje, hapšenje

Policija je u beogradskom naselju Krnjača zaplenila veću količinu narkotika, nekoliko pištolja, veću količinu municije i uhapsila jednu osobu.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 02.11.2014.

16:07

Default images

U policijskoj akciji zapljenjeno je 4,3 kilograma "spida", oko 400 grama kokaina, dve digitalne vage za precizno merenje, mikser za mešanje opojnih droga, aparat za vakumiranje opojnih droga, mehaničku presu i pribor za pakovanje opojnih droga, saopštio je danas MUP Srbije.

Takođe zaplenjen je jedan automatski pištolj "škorpion", dva pištolja, jedan prigušivač, 126 komada municije različitog kalibra, dve "fantomke" i jedan pancirni prsluk. Vrednost zaplenjenih predmeta procenjena je na oko 10 miliona dinara.

Policija je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, lišila slobode S. S. (1985) iz Beograda.

Prilikom hapšenja, policija je u naselju Krnjača u Beogradu, kod osumnjičenog pronašla više paketića amfetamina i kokaina. Ostali predmeti pronađeni su pretresom stana i automobila koje je koristio osumnjičeni, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: