NS: Teško povređen u tuči navijača

Jedan mladić iz Smederevske Palanke je teško povređen i u životnoj je opasnosti, pošto je pretučen u Novom Sadu, potvrđeno Beti u Kliničkom centru Vojvodine.

Izvor: B92

Subota, 22.03.2014.

22:50

Default images

"M.S. (35) iz Smederevske Palanke zadobio je višestruke teške telesne povrede opasne po život. Pacijent se nalazi u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra i pod stalnim je nadzorom lekara", kazali su večeras u Kliničkom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, on je povređen u tuči između navijača fudbalskih klubova Vojvodina i Crvena zvezda, u Novom Sadu.

Zvezda je danas pobedila sa 1:0 na gostovanju ekipu Donjeg Srema iz Pećinaca. Ta utakmica igrana je u Novom Sadu, jer je policija procenila da nije bezbedno da se igra u Pećincima, zbog dolaska velikog broja navijača i malog kapaciteta stadiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: