Petak, 27.12.2013.

00:31

Dačić i Čepurin na proslavi PTJ

Pripadnici Protivteroristicke jedinice (PTJ) MUP-a danas će deci svojih radnika i poginulih pripadnika uručiti novogodišnje paketiće i obeležiti kraj godine.

Izvor: Tanjug

Default images

Pripadnici te elitne jedinice MUP-a će obeležiti i kraj 2013. na svečanosti kojoj će prisutvovati premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

Na proslavi u bašti PTJ u Lipovici, Čepurin će uručiti donaciju Kompanije "Lukoil" pripadnicima te jedinice, najavilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnici PTJ izvrššavaju najsložženije bezbednosne zadatke u slučajevima suzbijanja terorizma, oslobađanja talaca, hapššenja najopasnijih kriminalnih grupa.

PTJ je formirana 7. maja 2003. kao jedna od jedinica Žandarmerije da bi, na predlog MUP-a a nakon većeg broja uspešno izvršenih zadataka, Vlada Srbije 11. aprila 2007. donela Odluku o izdvajanju PTJ iz Žandarmerije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

14 h

Podeli: