Četvrtak, 03.10.2013.

07:06

Povređeno dete u udesu

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređene dve osobe, od kojih je jedno dete zadobilo težu povredu glave.

Izvor: Tanjug

Default images

Dečak uzrasta tri godine je u udesu, koji se dogodio oko 19.25 časova na Pančevačkom mostu, zadobio težu povredu glave i pod sumnjom da ima potres mozga prevezen je neurohirurgu u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 41 godinu, vozač, u udesu oko 21.55 časova na uglu ulica Cvijićeva i Bulevar Despota Stefana zadobio je istezanje vrata, a pošto nije imao vidljivih povreda, nije ni vožen u bolnicu, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih pet na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici i astmatičari, rekla je Macura.

Za protekla 24 sata Hitna pomoć je u Beogradu obavila ukupno 211 intervencija od kojih 47 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno i toplije oblačenje, uzimanje čaja i kafe, oprez u saobraćaju i poručila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija i provetravati prostorije u kojima se boravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: