KG: Učenik napadnut bejzbolkom

Učenik Politehničke škole Stefan J., koji je napadnut bejzbol palicom, životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život.

Izvor: B92

Petak, 29.03.2013.

10:31

Default images

I dok traje borba za njegov život, policija traga za napadačem Darkom R.

Vlasnica restorana u kom je učenik pretučen za B92 kaže da se sve odigralo munjevitom brzinom, dok je ona bila u šanku, ali o tome nije želela da govori pred kamerama.

Direktora Politehničke škole Sinišu Kojića o ovom događaju obavestio je čuvar škole čiji je portirnica preko puta restorana u kome je mladić pretučen.

"Naš učenik sigurno ničim nije zaslužio ovakvo ponašanje napadača. On je bio i po rečima razrednog starešine i predmetnih nastavnika jako korektno, dobro dete", kaže Kojić.

Prema nezvaničnim informacijama, Darko R. napao je srednjoškolca zbog devojke i SMS poruke. Prvi čovek kragujevačke policije Ivan Đorović kaže da je dvadesetjednogodišnji napadač odranije poznat policiji, ali i da je za njim raspisana poternica zbog neodazivanja na pozive suda.

"Radi se o licu koje je policija hapsila pre dve godine zbog napada na policajca i na još jednog učenika i protiv njega je tada pokrenut krivični postupak, a evo, nakon dve godine je ponovo izvršio krivično delo", kaže Đorović.

Pretučeni mladić, koji je zadobio teške povrede glave, operisan je i smešten na intenzivnu negu Centra za anesteziju i reanimaciju, kaže dr Tomislav Stojiljković iz Klničkog centra Kragujevac.

U policiji kažu da u poslednjih nekoliko godina u kragujevačkim školama i njihovom okruženju nije bilo sličnog događaja. Na pitanje o pucnjavama, napadima nožem i tučama koje su zabeležene u gradu od početka ove godine, načelnik policije kaže da je nemoguće da takve pojave budu u potpunosti sprečene, ali da su svi vinovnici ovih događaja uhapšeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: