Ubio zeta u lovu na divlje svinje

Jedan ruski lovac ubio je svog zeta, sa kojim je krenuo u lov, kada je zetu palo na pamet da se našali imitirajući divlju svinju.

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2011.

14:24

Default images

Kako je saopštilo tužilaštvo u Tijumenu, u zapadnom Sibiru, tast i zet krenuli su zajedno u lov na divlje svinje.

U trenutku kada je već gotovo pao mrak, 26-godišnjem mladiću je pala na pamet ideja da se našali sa svojim 68-godišnjim tastom. On je počeo da šuška i da ispod jednog drveta imitira pokrete divlje svinje.

Tast, koji očigledno nije shvatio da je reč o šali, okrenuo je pušku u tom pravcu i uveren da je nanišanio divlju svinju, pucao u zeta, rekli su istražitelji.

Kada je prišao da vidi da li je savladao divlju svinju, ugledao je beživotno telo svog zeta sa ranom od metka u glavi, naveli su istražitelji, koji su napomenuli da je povodom tog slučaja pokrenuta istraga za ubistvo iz nehata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: