Šutanovac: Nikolić i dalje radikal

Tomislav Nikolić i dalje zastupa ideologiju SRS i "svog mentora Vojislava Šešelja", izjavio Dragan Šutanovac reagujući na prethodnu izjavu lidera naprednjaka.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2011.

18:32

Default images

Nikolić je prethodno izjavio da je iznenađen hapšenjem Ratka Mladića i da će SNS u petak na sednici predsedništva zauzeti stav po tom pitanju.

Potpredsednik DS-a saopštava da je Nikolić promenio retoriku, ali da nije napustio ideologiju radikalne stranke i svog mentora Vojislava Šešelja.

"Danas kada je Srbija pred celim svetom pokazala, ne samo deklarativnu, već i suštinsku privrženost evropskim vrednostima, svedoci smo da nedavni takozvani štrajk gospodina Nikolića nije bio samo trenutak u kojem je pokazao na šta je sve spreman zarad dolaska na vlast, već nam svojim 'iznenađenjem' najjasnije pokazuje da zapravo, iako je promenio retoriku, nikada nije napustio ideologiju radikalne stranke i svog mentora Vojislava Šešelja", smatra Šutanovac.

Šutanovac naglašava da Srbiji treba prosperitet i da to mogu ostvariti samo oni za koje je Mladić prošlost, a EU budućnost. "Zato je sada je pravi trenutak da se svi odrede, kako prema prošlosti, tako i prema budućnosti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: