LDP proslavio 5. rođendan

Liberalno demokratska partija proslavila je pet godina postojanja na političkoj sceni.

Izvor: B92

Petak, 05.11.2010.

23:12

Default images

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović poručio je da je misija stranke promena sistema vrednosti u Srbiji.

Jovanović je brojim zvanicama poručio da se za pet godina Srbija promenila i da se LDP zalaže za pomirenje i mir u regionu. Sam vrh Liberalno demokratske stranke sa Čedomirom Jovanovićem na čelu dočekivao je brojne i veoma raznolike goste.

Možda protivnici u skupštini, ali na rođendanu su se liberali lepo družili i sa minsitrima i političarima iz Vladajuće koalcije.

Na proslavi je bilo i bivših ministara, ali i onih koji su za vreme vladavine SPS-a i Miloševića bili hapšeni i proganjani.

Jovanović je rekao da se za pet godina LDP promenila kao i Srbija i da partiju više ne pokreće ono što ju je tada pokretalo, a da je promena nastala jer se vlast u Srbiji promenila.

LDP želi da nastavi proces pomirenja u regionu, mir u Bosni, Srbiju u NATO-u, dogovor sa Kosovskim Albancima, rekao je Jovanović.

Atmosfera pomirenja, osim u porukama o političkom programu LPD-a dominirala je u opštoj atmosferi rođendanske proslave.

Jovanović je završavajući govor u prepunom klubu Comunalis pozvao na drugačiji odnos jednih prema drugima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: