Čanak: DSS-NS poklanjaju NIS

Lider LSV-a Nenad Čanak optužio je premijera Srbije Vojislava Koštunicu da je "strani plaćenik jer želi da proda Naftnu industriju Srbije za ponižavajuće nisku cenu".

Izvor: B92

Petak, 18.04.2008.

13:56

Default images

"Narodnjačka koalicija poklanja najvredniji resurs ove zemlje kako bi dobila podršku za svoju politiku i kako bi Koštunica bio doživotni premijer. To jasno pokazuje ko je u ovoj zemlji strani plaćenik i zastupnik stranih interesa", rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine na tribini u Beloj Crkvi.

On je Koštunicu optužio da na taj način, a uz pomoć stranih sila, pokušava da ostane "doživotni premijer".

Prema njegovim rečima, samo zgrade Naftagasa u Novom Sadu i Jugopterola u Beogradu vrede oko 600 miliona evra, a "narodnjaci" žele čitav NIS da prodaju za 400 miliona.

Čanak je kazao da su prave patriote oni političari koji se bore za narod svoje zemlje, da ima što bolji životni standard i da im država jača i ima što veći ugled.

"Koštunica je uspeo da mu narod bude sve malobrojniji, živi sve gore, a i država mu se smanjila, da manja ne može da bude", rekao je Čanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: