Sreda, 21.02.2024.

11:48

Nesreća u fabrici "Toza Marković" u Kikindi: Radnika udarila struja

U Fabrici "Toza Marković" u Kikindi rano jutros, oko četiri sata, teže je povređen jedan radnik.

Izvor: Novosti

Nesreća u fabrici
Foto: Shutterstock/BalkansCat

On je odmah nakon toga prebačen na lečenje u kikindsku bolnicu.

Kako pišu "Novosti", povređeni R. G. (57) zadobio je teže opekotine i trenutno se nalazi u jedinici Intenzivne nege, gde mu je urađena sva potrebna dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Povređenog je iz fabrike u bolnicu prevezla Hitna pomoć, rano jutros oko 4.30 sati.

"Povređeni ima opekotine po licu i obe šake. Povrede se kvalifikuju kao opekotine drugog stepena. Ukazana mu je sva potrebna medicinska pomoć, urađena dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Sada se nalazi u jedinici intenzivne nege. Povređeni radnik se dobro oseća i za sada ostaje na lečenju u našoj ustanovi", rečeno je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako je za "Novosti" potvrđeno u kikindskoj policiji, povređeni radnik treće smene zaposlen je u Službi održavanja u fabrici "Toza Marković".

"Radnik održavanja zadobio je povredu na radu kada se dogodio strujni udar u trenutku dok je on otklanjao kvar na električnoj instalaciji. Povreda se dogodila jutros rano. Radnik je prebačen na lečenje u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je zadržan na lečenju. Na licu mesta obavljen je uviđaj, a o nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo", rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: