Sreda, 21.02.2024.

11:48

Nesreća u fabrici "Toza Marković" u Kikindi: Radnika udarila struja

U Fabrici "Toza Marković" u Kikindi rano jutros, oko četiri sata, teže je povređen jedan radnik.

Izvor: Novosti

Nesreća u fabrici
Foto: Shutterstock/BalkansCat

On je odmah nakon toga prebačen na lečenje u kikindsku bolnicu.

Kako pišu "Novosti", povređeni R. G. (57) zadobio je teže opekotine i trenutno se nalazi u jedinici Intenzivne nege, gde mu je urađena sva potrebna dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Povređenog je iz fabrike u bolnicu prevezla Hitna pomoć, rano jutros oko 4.30 sati.

"Povređeni ima opekotine po licu i obe šake. Povrede se kvalifikuju kao opekotine drugog stepena. Ukazana mu je sva potrebna medicinska pomoć, urađena dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Sada se nalazi u jedinici intenzivne nege. Povređeni radnik se dobro oseća i za sada ostaje na lečenju u našoj ustanovi", rečeno je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako je za "Novosti" potvrđeno u kikindskoj policiji, povređeni radnik treće smene zaposlen je u Službi održavanja u fabrici "Toza Marković".

"Radnik održavanja zadobio je povredu na radu kada se dogodio strujni udar u trenutku dok je on otklanjao kvar na električnoj instalaciji. Povreda se dogodila jutros rano. Radnik je prebačen na lečenje u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je zadržan na lečenju. Na licu mesta obavljen je uviđaj, a o nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo", rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: