LUKOVAC: DJUKANOVIC NA SAMITU SAMO KAO SEF DRZAVE

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2000.

18:39

Default images
Predsednik Crne Gore Milo Djukanovic ucestvovace na samitu Evropske unije i balkanskih zemalja, 24. novembra u Zagrebu, samo ako bude imao ravnopravan tretman sa sefovima ostalih drzava, izjavio je u utorak crnogorski ministar inostranih poslova Branko Lukovac, prenosi Beta. "Ja se nadam da ce ono sto je bio zahtev Crne Gore - da Djukanovic ima ravnopravan tretman kao i predsednici ostalih drzava, kao i da se obrati ucesnicima skupa, biti ispostovano, cime bi se stvorili uslovi da crnogorska deelgacija ucestvuje na tom sastanku", rekao je Lukovac na konferenciji za novinare u Podgorici.

Komentarisuci stav savezne administracije da Djukanovic na samitu moze ucestvovati samo u okviru delegacije SR Jugoslavije, on je rekao da je o tome "vec sve receno i da nema nikakvih novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: