Čovek koji je srušio Končara: Malo se popilo rakije VIDEO

Šezdesetpetogodišnji muškarac koji je u Splitu srušio spomenik Radetu Končaru i time izazvao lavinu reakcija kaže da je to uradio jer je malo više popio.

Izvor: B92

Petak, 09.11.2018.

08:23

Čovek koji je srušio Končara: Malo se popilo rakije VIDEO
Screenshot/Youtube

Radi se o, kako piše Index.hr, o Anti Ljubičiću, kome je spomenik na kraju pao na nogu, zbog čega je zadobio ozbiljne povrede i sada se nalazi u bolnici.

"Šetao sam, malo se popilo rakije i viskija, onda vidite svašta. Lečim se od PTSP-a, nekada znam videti svašta", kazao je on za hrvatske medije. Odlikovan je, kako kaže, medaljom zbog učešća u akciji Oluja, a sve vreme rata bio je u uniformi.

"Popio sam, malo sam se naslonio i onda se on već počeo malo ljuljati. I ja skupa s njim", nastavlja Ante i tvrdi da protiv Rada Končara nema ništa.

"Ma ni ne poznajem čoveka. Možda je bio odličan. Lično, protiv njega i porodice nemam ništa, ali ne volim komuniste, partizane i Srbe. Narodne heroje isto ne volim. Nikada to nisam voleo", rekao je Ljubičić o "sukobu" s čovekom kog su 1942. streljali italijanski fašisti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: