Potop u Zrenjaninu, problemi u svim naseljima FOTO/VIDEO

Jako nevreme pogodilo je večeras Zrenjanin gde je za sat vremena, koliko je trajao jak letnji pljusak, pao 81 litar kiše po kvadratnom metru.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 03.08.2018.

21:48

Potop u Zrenjaninu, problemi u svim naseljima FOTO/VIDEO
Foto: Screenshot/Youtube

Zbog nevremena sa velikom količinom padavina i jakom grmljavinom, veći deo grada je bio neprohodan.

Grad je trenutno bez pijaće vode, a iz Gradskog štaba za vanredne situacije apeluju na građana da imaju strpljenja, jer je zbog obilnih padavina nastao veliki broj problema u tom gradu.

U meteorološkoj stanici koja je saopštila ovaj podatak, kažu da dugo nije zabeležena ovolika količina vode, preneo je lokalni portal Ilove Zrenjanin.

Još uvek nema podataka da li je u okolnim selima bilo pojave grada.

Nevreme je ostavilo trag u svim gradskim naseljima, a građani šalju snimke poplavljenih ulica, puteva i dvorišta.

Gradski štab za vanredne situacije grada Zrenjanina apelovao je na građane da imaju strpljenja, nakon obilnih padavina i problema koji su nastali širom grada.

"Sve dežurne gradske službe su na terenu, voda se ispumpava sa više pumpi na najkritičnijim mestima i situacija će polako biti normalizovana. Mole se joššjednom građani za strpljenje", navodi se u saopštenju štaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: