Tuča migranata u centru Beograda, jedan izboden

Jedan Avganistanac star 25 godina izboden je u tuči migranata u parku kod Beogradske autobuske stanice, potvrđeno je u MUP-u.

Izvor: Blic, Tanjug

Nedelja, 23.08.2015.

15:17

Default images
Foto: Tanjug

Kako se navodi, sukob dva migranta prerastao je u opštu tuču u kojoj je učestvovalo oko 20 Kurda i isto toliko Avganistanaca sa druge strane.

Prvi se reagovali ljudi iz Komesarijata za izbeglice koji su delili humanitarnu pomoć na tom prostoru. Oni su pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da je vozilo te službe prevezlo mušku osobu, starosti oko 24 godine, u KBC "Zemun", kao i da povrede koje je zadobio nisu opasne po život.

"On je zadobio posekotinu, najverovatnihne od noža na trbuhu, a u bolnicu je prevezen u svesnom stanju. U trenutku pregleda lekara Hitne pomoći, te povrede nisu bile opasne po život", rekla je Macura.

Policija je brzo uspostavila red i na prostoru gde se nalaze izbeglice traga za napadačem koji je, prema rečima, očevidaca pobegao ka parku u blizini Ekonomskog fakulteta.

Policija utvrđuje sve okolnosti tog događaja, dodaju u MUP-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: