SNS: Što je bolje građanima, to je gore DS-u

Demokratska stranka i njihov lider Bojan Pajtić po ko zna koji put su pokazali da im smeta svaki uspeh Srbije, saopštila je Srpska napredna stranka.

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2015.

14:14

Default images

Osim toga, naprednjaci su istakli da se otvoreno protive ozdravljenju ekonomije države, povećanju penzija i plata i boljem životu građana.

"Još jednom se pokazalo tačno načelo da što je bolje građanima, to je gore Demokratskoj stranci i obrnuto", navodi SNS komentarišući optužbe demokrata da premijer Aleksandar Vučić najavljuje povećanje plata i penzija samo zbog rejtinga svoje stranke.

Naprednjaci navode da DS, koja je najodgovornija za sistematsko pljačkanje i propadanje države, stranačko zapošljavanje, otpuštanje radnika i uništavanje preduzeća, ne može da se pomiri sa činjenicom da rad i domaćinska politika Vlade Srbije, na čelu s Vučićem, daju rezultate.

"Prosvetari, policajci, prosvetni i zdravstveni radnici, penzioneri i svi drugi građani Srbije odlično su, na svojoj koži, mogli da osete koliko se DS brinula o njima, što su jasno pokazali i što pokazuju na svakim izborima", navodi SNS.

Naprednjacima je, navode, veoma žao što demokrate nisu u stanju da sakriju zavist zbog dobrih rezultata koje postiže Vlada Srbije i što im ni najmanje nije stalo do dobrobiti građana.

Premijer Srbije izjavio je da su se stekli uslovi da se u avgustu za 360.000 ljudi u prosveti, zdravstvu, vojsci, polliciji i socijalnim radnicima značajno povećaju plate, kao i da će se povećati penzije.

Demokratska stranka je nakon toga saopštila da najava premijera Vučića o povećanju plata i penzija govori o njegovoj brizi za rejting njegove Srpske napredne stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: