Teška saobraćajna nesreća kod Sajma

Jedna osoba teže povređena, a dve su lakše u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod "Beogradskog sajma", potvrđeno je za B92 u Hitnoj pomoći.

Izvor: B92, Beta

Petak, 06.09.2013.

22:53

Default images

Nesreća se dogodila oko 22.30 u Bulevaru vojvode Mišića.

Prema prvim infrmacijama do nesreća je došlo kada je jedno vozilo koje se kretalo iz pravca centra grada ka Banovom brda izgubilo kontrolu, probilo zaštitnu ogradu, izletelo u suprotnu traku i udarilo u više vozila koja su se kretala ka centru grada.

Nakon toga vozilo se prevrnulo na krov. Na lice mesta su došli policija i vatrogasci.

Vatrogasci su morali da iseku deo vozila da bi iz njega izvadili vozača, koji je s teškim povredama unutrašnjih organa zbrinut u Urgentnom centru.

Mladić A. M. (27), koji je povređen u lančanom sudaru u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu, smešten je u šok sobu nakon reanimacije i nalazi se u teškom stanju, saopštila je danas dežurna ekipa Urgentnog centra.

Kako je navedeno, u sudaru je povređeno još šest osoba, ali je svih šestoro pušteno kući.

U saobraćajnoj nezgodi oko 23 sata u Južnom bulevaru lakše je povređen pešak (30), a u udesu u Zemunu u pola dva ujutru muškarac (31) je zadobio povredu levog kolena.

Služba Hitne pomoći imala je 79 intervencija, od čega 18 na javnom mestu, a lekarsku pomoć tražili su astmatičari i srčani i psihički bolesnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: