Ivanjica zavejana: Meštani bez struje; presečen i glavni put ka Novom Pazaru

Sneg pored toga što je napravio ogromne probleme u snabdevanju električnom energijom u opštini Ivanjica, zadao je novu muku i putarima.

Izvor: RINA

Sreda, 29.11.2023.

08:49

Ivanjica zavejana: Meštani bez struje; presečen i glavni put ka Novom Pazaru
Foto: RINA

Presečen je glavi put koji ovu opštinu spaja sa Novim Pazarom.

"Na deonici Golijska reka - Odvraćenica - Preko brdo vladaju surovi uslovi. On je i danas neprohodom, zbog čega ćemo ponovo poslati mašine kako bi probale da ovu deonicu pročiste. Iako trenutno ima metar snega, veći problem pravi vetar koji nanosi nove količine čim mašine prodju, zbog čega možete ostati zavejani u nekoliko minuta", kazao je za RINU Vitomir Arsović iz Puteva Ivanjica.

U pojedini mesnim zajedicama ove opštine već peti dan nema eletrične energije. Monteri EPS-a su konstantno na terenu, ali svakodnenom se sureću sa novim problemima.

"Dobili smo maksimalnu pomioć od Elektrodistribucije Srbije, došle su ekipe iz ostatka Srbije i zajedno sa našim ljudima oni su juče u toku celog dana do kasnih večernjih sati radili i otklonili preko 95 odsto kvarova", kazao je direktor Elektrodistribucije Čačak Stojan Vasović.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: