Četvrtak, 11.03.2021.

16:26

Ministar zabrinut: Sve mora da ima granice, a ovde je granica pređena

Funkcioner SPS i ministar prosvete Branko Ružić reagovao je danas na napise u pojedinim medijima, u kojima se on dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka.

Izvor: Tanjug

Ministar zabrinut: Sve mora da ima granice, a ovde je granica pređena
FOTO TANJUG/ZORAN ZESTIC/ bs

On je rekao da su takvi navodi veoma opasne insinuacije i predstavljaju svesno kriminalizovanje njega lično.

"Teži se senzacionalizmu, ali sve mora da ima granice, a ovde je granica pređena. To može da ugrozi moju bezbednost i bezbednost moje porodice", rekao je Ružić za portal Nova.rs.

Kako je rekao, objavljivanje takvih insinuacija bilo bi smešno, da nije opasno.

"Čvrsto podržavam borbu države protiv organizovanog kriminala, a svako ko je napravio neko krivično delo treba da odgovara", rekao je Ružić.

Jedan tabloid objavio je fotografiju Ružića s grupom ljudi, među kojima je i ubijeni pripadnik Škaljarskog kriminalnog klana Damir Hodžić, a objavljeni su i navodni transkripti razgovora Veljka Belivuka sa bivšim potpredsednikom FK Partizan Vladimirom Vuletićem, u kojem Vuletić spominje Ružića u kontekstu održavanja okruglog stola na Zlatiboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: