Direktor Opšte bolnice Novi Pazar ipak nije prebačen za Beograd, ali jeste u bolnici

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović nije hitno prebačen za Beograd, kako su mediji ranije preneli, već se nalazi u bolnici u tom gradu.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 01.07.2020.

07:37

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar ipak nije prebačen za Beograd, ali jeste u bolnici
Tanjug, Dimitrije Gol

Portal indeksonline.rs je ranije preneo da je Mahmutović prevezen u Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja i da su u pitanju srčani problemi.

"Nakon dve nedelje borbe sa opakim virusom i konstantnom medijskom harangom koja se protiv njega vodi a nakon današnjeg dana, njemu se zdravstveno stanje toliko pogoršalo da je morao biti transportovan u odgovoarajuću kliniku u Beogradu", naveo je portal.

Međutim, Tanjug je stupio u kontakt s direktorom bolnice u Novom Pazaru koji je demantovao da je prebačen u Beograd. Tanjug je preneo da Mahmutović ima izvesne srčane probleme i da je zbrinut u toj medicinskoj ustanovi u Novom Pazaru.

Mahmutović je tegobe osetio posle teškog dana u Novom Pazaru u kojem je bio domaćin premijerki i ministrima Zlatiboru Lončaru i Rasimu Ljajiću, koji su posetili Opštu bolnicu u Novom Pazaru, kako bi se lično osvedočili o situaciji u tom gradu sa koronavirusom i da li bolnica ima dovoljno medicinske opreme i zdravstvenih radnika da se nosi sa njom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: