Palma: Dačić je drugi Tito u Srbiji

Predsednik JS Dragan Marković Palma ocenio je da je koalicija JS i SPS "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

18:50

Palma: Dačić je drugi Tito u Srbiji
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji".

Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori.

"Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje gradjane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska koalicija i trajaćemo bar još 100 godina", rekao je Marković.

Po njegovim rečima, koalicija SPS-JS ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, Aleksandara Antića koji "ima veliko iskustvo, zna kako se dovode investitori, nema nijednu mrlju. Otkad je on ministar rudarstva i energetike, nije bilo dana, a da Srbija nije imala struju", kazao je Marković.

On je naveo da će se koalicjija SPS-JS boriti za socijalnu pravdu, zapošljavanje, a protiv "bele kuge", da će posebno voditi računa o penzionerima.

"Danas je situacija u Beogradu bolja nego ranije, ali će biti još bolja kada mi pobedimo na izborima. Ovo nisu izbori za predsednika Srbije, već za budućnost Beograda, a mi imamo najboljeg kandidata", ponovio je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: