Četvrtak, 09.01.2014.

21:10

"SNS da prizna zašto je za izbore"

Dragan Đilas pozvao SNS da "prizna" da Vlada Srbije radi loše i da zbog toga "funkcioneri naprednjaka traže izbore". Jovičić: Izbori- politički kraj Đilasa.

Izvor: Tanjug

"SNS da prizna zašto je za izbore" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Asteraki

pre 10 godina

ovo mi izgleda samo da se daje neko saopštenje, do juče je tražio izbore, ako ih neko spomene sad je protiv, lepo bi bilo za narod da kaže koji mu je pravi stav. a inače samo ti naruči šta ti treba.

Sofija

pre 10 godina

Ne razumem demokrate. Da li će oni ikada stati iza jednog stava i mišljenja? Mislim da ne! Koliko se sećam do skoro oni su insistirali na prevremenim parlamentarnim izborima, sada kada ih naprednjaci žele kako bi potvrdili svoje glasačko telo demokrate negoduju. Đilas priča šta je dobro da se uradi, da li stvarno misli da mu sada bilo ko veruje u to što govori. Njega ni njegovi u stranci ne žele više tu, a o narodu je izlišno govoriti. Naprednjaci su uradili sve što su u izbornoj kampanji rekli i obećali i time dokazali naraodu da su izuzetno odgovorna stranka.

Desert rose

pre 10 godina

Ne treba nikako potcenjivati mentalno stanje i osećaje gubitnika, u političkoj utakmici nakon eliminatornog takmičenja koje se zove politički izbor. Složeno je i očajno stanje ako su se imale optimistične a nerealne ocene, bazirane na osećaju nezamenljivosti, samozadovoljstva i samoreklamerstva. Posebno je opasna demagoška parola “kakvi smo, takvi smo, bolji smo od ostalih”. U momentu saznanja da su gubitnici, vrhuške postaju međusobno sumnjičave i podozrive, netrpeljive i agresivne. A članstvo i glasači zbunjeni, paralisani, postiđeni. Kada se navedeno dogodi “velikima i jakima”, njihovo delovanje u opoziciji izgleda smešno neargumentovano. Takve stranke se cepaju višestruko, urušavaju i nestaju kao peščani gradovi. Opterećeni su hipotekom loše i porazne vladavine koja se kažnjava bez izuzetka.

Simona

pre 10 godina

Kada bi članstvo DS-a imalo snage, najbolje bi bilo održati vanredni kongres i postupiti kako bi trebalo. Zahvaliti se Tadiću, Đilasu, Šutanovcu, i još 1500 funkcionera po dubini. Za nauk.

Lažni Šćepan

pre 10 godina

SNS treba da “prizna” da ima nesrazmerno malo poslanika, dakle i manje vlasti s obzirom na svoj rejting, ili u odnosu na svoju odgovornost. Ovo naprednjačko „priznanje“ istovremeno Đilasu i DS-u kaže da su politički uzurpatori i lažne „veličine“ i da narodu treba da vrate ono što im ne pripada.

Loša igra reči

pre 10 godina

Đilas kao „čovek od prirodnih nauka“ je postigao kontra-efekat ovakvom izjavom. Negirati svoju političku stvarnost, za vođu još uvek najveće opozicione stranke, je pogubno. Samo je indirektno priznao da je SNS najjača politička partija u Srbiji, što mu sigurno nije bio cilj.

Dudovina,skroz trulovina

pre 10 godina

Očigledno da Đilasu ne pomažu više ni čuveni markentiški eksperti, ni imperija, ni novac, ni Miškova Podesta, ni „Aladinova lampa“... I posle toliko „položenih ispita“, prvo za sebe i ko zna za koliko njih još, mora čovek ponovo da „obnovi gradivo“. Đilas i politika – ne biva, kasno se videlo.

kursula

pre 10 godina

Bravo Vucicu jedini si covek na politickoj sceni koji hoce svaki problem koji imaju gradjani da odmah resi.Sve pohvale zelim ti lepu buducnost u radu.

janketic

pre 10 godina

Posto je pitanje velike ne zaposlenosti treba povesti racuna o tome da se mladi skolovani zaposljavaju u razumnim godinama dok su mladi i dok jos ne zasnuju porodice radi njihove sigurne buducnosti!!!

Deda Pera

pre 10 godina

SNS nalazi opravdanja za SVOJ STRAH od izbora.
Koja to politička stranka ne želi da na izborima kapitalizuje popularnost?
Zašto ne "dotučete" Djilasa na izborima?
Ne daju vam gazde?
Nemate m***?
Nemate to što pričate da imate?

Ispadate smesni

pre 10 godina

Ajde Djilase celo prolece i leto trazis izbore, izazivas ,, A ne zelite izbore jer nemate vise podrsku gradjana,, cim si na jesen cuo iz medija da se razmatraju izbori posle novaka , sve demokrate ste poceli da ih jednoglasno napadate zato sto oni hoce izbore. Ajde uozbilji se istadate smesni pred gradjanima ( glasacima).

Zoran

pre 10 godina

Rekao bih da se demokrate strahuju od novih izbora, zato toliko prozivaju naprednjake. Imali su šanse u prethodnoj vlasti demokrate dosta toga da realizuju, nisu to učinili, sad se trude što više da optužuju druge koji počinju da realizuju značajnu proizvodnju i projekte.

Sima

pre 10 godina

Videli smo da naprednjaci dovode nestranačke kadrove, koji su stručni, što znači da ih interesuje da država napreduje, a samo tako će uz pomoć struke. Takođe se vidi da njihovi koalicioni partneri i prethodnici to nisu činili, nego su samo dovodili partijske nestručne kadrove, zbog kojih narod mora da ispašta.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Na izbore se mora. Nema dalje sa ovakvim SPS-om. (Igorko, 9. januar 2014 23:36)
Možemo samo zamisliti kako bi se oni ponšali da imaju ovoliku podršku građana. Posle onih izjava: "Zna se tko će biti premijer..."!

Eliot Ness

pre 10 godina

Nema sta vise da objasnjavate narodu,sve on vidi i zna,i ko je opljackao i ko ce ih pozvati na odgovornost.Vasa ideologija je nestala cim je nestalo para...

Aca šmeker

pre 10 godina

Đilas je malo prepisao izjavu Aleksandre Jerkov,a malo začinio svojom demagogijom,što je njegovo legitimno pravo i takvi i jesu stavovi DS-a.No,zaboravio je da kaže da su on i njegovi stranački drugovi odgovorni za krizu,nezaposlenost i mrtvu privredu.Mislim da je Đilasu kao i ostalima u DS-u jasno da im se bliži politički kraj.Već mesecima nemaju ni jedan argument u svojim napadima na Vučića i SNS.

IVANA - BO - RU

pre 10 godina

Pa ovo je zaista vrhunac licemerja od strane celnika DS-a, pogotovo kada ovakve izjave da njihov trenutni najveci unistitelj stranke. Nema sta covek se drznuo da on kao daje nekom lekcije. Pa zar ce sad on da daje moralne pridike o neispunjenim obecanjima, a oni ni prstom nisu mrdnuli dok su bili na vlasti punih 12 godina, pa mi gradjani ne patimoi od amnezije budite gospodo Demokrate uvereni u to. jeste da nam je dugo trebalo da shvatimo sve vase lazi i prevare, ali smo ipak shvatili. Kako kaze narod nikada nije kasno, i ko zna zasto je to dobro.

NBG

pre 10 godina

Uvedite red i stanite u odbranu zaposlenih u trgovinama i uveren sam da ćete dobiti mnogo glasača u Srbiji. Ljudi su glasali za SNS, jer su se nadali da će ih privatnici prijaviti, da ih neće terati da rade dve smene, ili deset sati dnevno u nekim slučajevima bez pauze, samo za toalet. Stanite u odbranu porodice i zabranite da se u trgovini radi nedeljom kao što sam imao priliku da se lično uverim u Ulmu, Minhenu, Štutgartu. Imate onda od mene glas i moje porodice i moje rodbine.

istina

pre 10 godina

Istina je da zapravo DS nema sta da ponudi gradjanima. Dosta nas koji smo glasali za DS smo nezadovoljni od kad je Djilas stao na celo stranke. Nadam se da ce otici.

igi

pre 10 godina

sta ovaj bulazni o vlasti a bio je u njoj 12 godina i sto dok je bio na vlasti nije pokrenuo tu ekonomiju i sto on nije ispunjavao obecanja pred izbore. svi obecavaju u predizbornim kampanjama i to nam je postala svakodnevnica da dok su na vlasti rade kako rade a kad odu sve znaju. ko god da dodje bice isti!

Aco

pre 10 godina

Ne znam samo dokle ce covek davati ovako glupe i besmislene izjave i sam sebi skakati u usta...sto lepo ne prizna da ds ne sme da trazi izbore jer je dotakla dno i da je svesna da ce izgubiti i ovo malo udela u vladi ako se izbori raspisu.

Nadezda

pre 10 godina

Nije samo SNS za izbore vec je to i volja gradjana Srbije.A ko je najglasniji kada je rec da izbora ne treba da bude? DS i SPS. DS- koji je izgubio poverenje gradjana do mere da ako iz njihovih usta izadje 2+2=4 i u to se sumnja i SPS koji je nicim zasluzeno dobio mesto u koaliciji. Izbori su neophodni da bi se te greske sto pre ispravile.

Krokodil

pre 10 godina

Nema ti sta da se prizna. SNS je partija koja se dokazala,narodu su dobro poznati njeni kvaliteti.Koalicija sa SPS u mnogome ometa postizanje boljih rezultata.A Srbiji je potrebna stabilnija vlada.SNS je dokazao ispravost svojih postupaka.

Brojanica

pre 10 godina

Ako bi sada PPV AV raspisao i republičke izbore (da se ne lažemo šta je čija nadležnost) dobio bi najviše što može. Nakon usvajanja Zakona o radu na silu bez dogovora sa sindikatima a po diktatu domaćeg i stranog kapitala, kad krenu otpuštanja što iz državnog što iz privatnog sektora jer će moći da nas iznajme na lizing kao polovna kola i da ne plaćaju porez (nisu uspeli poreskom reformom to da reše, pa ga sad opraviše ovako) - videćete kako će se oduševljenje SNS glasača rasplinuti kada osete učinkovistost svog vođe po svom novčaniku.
Ajde da rešavamo korak po korak - moraju da raspišu Beogradske izbore inače bi tu bili večiti privremeni. Ajde da ih oduvamo i pokažemo šta mi Beograđani sebi želimo (opštinski izbori nisu reper zbog male izlaznosti). Ako raspišu i republičke izbore u istom cugu - dobiće više sad nego što će dobiti za godinu, dve ili tri.

Buna protiv (kaba) dahija

pre 10 godina

Glasao sam za DS. Bio ubeđen da dolaze bolja vremena.Pljuvao na sve negativne komentare o njima, svađao se sa neistomišljenicima, branio ih na svakom koraku.
Onda uvideh da sam bio budaletina.
Tako ćete i vi ljubitelji SNS-a za godinu, dve ako ne i ranije.

guja

pre 10 godina

Zločinačko udruženje partija (i vlast i opozicija), medija, banaka i prodavaca "lekova" treba uništiti na sledećim izborima. Srbija ima sreću u nesreći da su karte drljavih, slinavih poluintelektualaca koji su se udružili, na vreme postale vidljive. U principu, izgubili smo samo sedam-osam godina. Svi zločinci su dobili šansu da pokažu šta znaju. I ? Neznaju ništa!!! Uz to su demagozi, pokvareni, alavi, leče komplekse iz mladosti, bahati i pohlepni....a da, razvode se, ostavljaju stare žene i staru decu, kupuju nove žene i novu decu...I šta sada hoće? Da potrošimo neku sunčanu, prolećnu nedelju na glasanje za njih. Srbi možda jesu ludi, ali blesavi nisu. Mislim da je onih koji će prodati obraz za eventualno zaposlenje u državnoj službi sve manje. E, te izborne nedelje, gledaćemo te spodobe kako lepo obučeni i veštački radosni hitaju ka biralištima. Ko ima malo mozga, bojkotovaće

Sync

pre 10 godina

na izborima u beogradu ako izadje 50% i vise beogradjana, sns ne da nema sanse nego ce demokrate da ih oduvaju, samo u slucaju male izlaznosti do 35% (kao na vozdovcu) naprednjaci ce slaviti veliku pobedu, a sta vam misli onih 65% birackog tela saznacete uskoro.

Kuper

pre 10 godina

Jeste, vlada radi lose. Zato hocemo izbore pa da nam svima Djilas i DS pokazu kako treba da se vodi drzava. Oni su se sad opametili i prestali da kradu, uostalom DS sada ima podrsku vecu nego ikada a Djilas je nas vizionar.

milica

pre 10 godina

Svaka stranka da je na mestu SNS bez razmisljanja bi raspisala izbore, a razlog je da iskoriste dominaciju i da obezbede vecinu kako bi krenuli u proces reformi bez sputavanja onih koji nisu spremni ili nece da prihvate promene iz njima znanih razloga, a to nema nikakve veze sa kvalitetom rada vlade.

Kuper

pre 10 godina

Đilase, obecaj da ces podneti ostavku na sve funkcije u DS-u ako ne predjes 12% u Beogradu. Mi znamo da drzis rec. Videli smo vec.

Đura

pre 10 godina

Ne znam šta bi tu bilo sporno da stranka koja uživa poverenje većine građana, traži da se ispoštuje narodna volja, i tako dobije većinu poslanika u parlamentu. Bolje bi stranka mogla da sprovodi zakone ako se ima većina, dok sa nekom manjinom, uvek ima neka opstrukcija unutar same koalicije.

zoky v.p.

pre 10 godina

molim 'gospodu' iz DS-a da se ne sluzi marketing trikom (po kome je coca-cola poznata) koji ima zadatak da utice na podsvest citalaca. stavljanjem slike ZĐ rusite svoj ugled i pokazujete koliko ste nemocni.

Musica

pre 10 godina

Razloga ima: Rekordna popularnost Vucica i SNS,veca popdrska reformama u parlamentu, stabilna vladajuca vecina,lakse ce se formirati vlada. Jasno je kao dan, kao sto je jasno i zasto DS-u ne odgovaraju izbori.Za razliku od Sns koji ima sta da ponudi Ds nema razloga ni da se nadje na izborima.

LukaLaban

pre 10 godina

Prosto sam zgrozen izjavama bivseg gradonacelnika. Toliko sam razocaran samo cinjenicom da svim ovim nepostojecim kritikama pokusava da prikrije sve ono lose po cemu su ga gradjani vrlo dobro zapamtili. Svaka rec koju je rekao u ovoj izjavi nije istina.

Posmatrac

pre 10 godina

SNS botovi ovo sto radite je kontraproduktivno. Idete na nerve iole obrazovanom coveku u Srbiji. Ne dao Bog da se beli listici aktiviraju, odoste na deponiju na razgradnju i da vas svet vise ne vidi.

juca

pre 10 godina

Stros Kan, Austijanac ne znam kako se zove, 3 milijarde od Seika, Fabrike, Marsalov plan. Ne znam kako vi ali sigurno se bolje zivi, da li ste bili skoro na pumpi. Nije poskupeo dizel nego su podignute akcize. Dok ne pise u novinama nije se ni desilo, ali boli po novcaniku.

Jole

pre 10 godina

Razloga je puno ali mislim da Vucic ne zeli tako lako na izbore jer je vrlo pragmatican lik i svakako najpopularnija licnost u Srbiji.. Izbori kod nas nisu popularni, narod ocekuje posao, a ne izbore i na kraju treba pustiti ovu vladu da zavrsi reforme pa tek onda na izbore.

Sta smo dozvolili...

pre 10 godina

O cemu vi pricate, kao da ste bunike jeli. Ovo je razlog dokaz da pola iz Ds-a vas zasluzuje zatvor, ponasate se i govorite kao zlotvori, i licemeri.

zex1

pre 10 godina

stvarno bi i jedni i drugi botovi trebali da smanje dozivljaj... posmatrajte komentare i ne mesajte se u iste... jos se prozivate medjusobno... providni ste i smarate, jedni i drugi...

wheeljack-uvek bio anti ds

pre 10 godina

naprednjaci ostavljaju komentare ujutru i udaraju lajkove za sopstvene komentare. pogledajte neki "pro naprednjacki" komentar ujutru i poslepodne i videcete kako neprednjacki komentari od pretezno lajkovanih postaju dominantno dislajkovani. moja poruka onima koji su iziritirani novom (trecom po redu: sps-jul, ds, sns) klimom bezumlja je da se ukljuce aktivnije u jutarnjim casovima kako bi se "botovska brigada" naprednjaka oterala sa komentara.

e

pre 10 godina

Uvek me oraspolozite intelektualnim komentarima tipa puno je uradjeno, mnogo je uradjeno ajd recite mi sta da i ja neuk znam sta nam je to lepo ova nasa vlast uradila da zivimo bolje posto ja dosad nisam video nikav napredak samo NAZADOVANJE (kako to i samo ime kaze)

Ebola

pre 10 godina

Pa ovo je vrhunac licemerja od strane celnika DS-a, pa zar ce sad on da daje moralne pridike o neispunjenim obecanjima, a oni ni prstom nisu mrdnuli dok su bili na vlasti pa ne patimo mi od amnezije budite uvereni u to.

saveta

pre 10 godina

DS samo reda radi, jer to opozicija mora da radi, traži izbore, a ustvari od izbora Đilas strahuje više nego i jedan političar na srpskoj političkoj sceni, ali zato izbore priželjkuju Đilasovi oponenti u DS-u, koji će neizbežan žestok poraz DS-a na eventualnim izborima pokušati da iskoriste da se ponovo vrate na čelo DS-a, ali ne zna se šta je gore za DS da li da ga nastavi voditi Đilas, ili da DS ponovo preuzmu kompromitovani kadrovi poput Taduća, Šutanovca, Đelića, Trivanke, Dulića i drugih "perjanica" DS-a, koji su ovu Srbiju unazadili toliko da će posledice njhove neodgovorne vladavine građani Srbije još dugo osećati.

moler

pre 10 godina

Jovičiću, ja sam dugo preduzetnik. Juče platih uredno i na vreme sve dažbine državi, otprilike 30% više nego što je bilo pre godinu i po, sve iste uplatnice, svrha i računi. Dajte mi malko to pojasnite, kao i pojavljivanje novih neobjašnjivih nameta, manite me Đilasa....

ozriša

pre 10 godina

Sad je potpuno jasno da je traženje izbora od strane Đilasa bio samo fol i da ustvari Đilas strahuje od izbora, jer će, posle neizbežnog žestokog poraza DS-a na izbori, ojačati "pokret otpora" u DS-u, i Đilas će veoma teško zadžati poziciju predsednika DS-a.

Panta

pre 10 godina

Nezaposlenost porasla zato sto su otpusteni svi Djilasovi ljudi, njih oko 150000 koji su dobili posao na mufte, npr preko kovertica, pa ja tebi ti meni...ovo ono, ma kradu svi, a mi mozemo samo da komentarisemo.

Prevaranti

pre 10 godina

Jovičiću, a što si nervozan, pa vi ste obećavali budalaštine i lagali ljude i sad vam je kriv neko drugi. Da te podsetim šta je sve SNS obećavao i da narod vidi koji ste lažovi:

Naslov: Nikolić obećao 100 milijardi €

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić izjavio je da će, ako njegov SNS dođe na vlast, država uz pomoć stranih investitora uložiti 100 milijardi evra u dva ogromna projekta - industrijsku zonu od Novog Sada do Beograda i u plovni put kroz Srbiju ka Egejskom moru.
- Država i strani ulagači investiraće u ogromnu industrijsku zonu na desnoj obali Dunava od Novog Sada do Beograda. Želim da svu privredu izmestimo na obalu Dunava i da zemlja ostane za obrađivanje i hranu - kazao je Nikolić.
On je potom obrazložio da je namera naprednjaka i „ostvarenje 70 godina dugog sna" da brodovi, a posebno nemački koji saobraćaju Rajnom, Majnom i Dunavom, skrate putovanje kroz Moravu, Vardar i Egejsko more, kao i da Srbija dobije sedam hidroelektrana, uz navodnjavanje velikog dela Pomoravlja i plovni put kroz Srbiju.
- Te dve investicije su vrednosti možda i do 100 milijardi evra. Razgovarali smo sa ozbiljnim ljudima u svetu, sa ozbiljnim državama i investitorima... Ovo sa Moravom je sigurno oko 30 milijardi evra - kaže Nikolić.

Eto, vidiš Jovičiću, to su ta vaša predizborna obećanja-budalaštine koja su poslužila da prevarite građane da glasaju za vas-prevarante. Prema tome, nije to obećavao Đilas, pa se ljutiš na njega što kaže da ste lažovi i prevaranti.

Goran

pre 10 godina

Kakva bre opozicija, do prošlih izbora smo imali opoziciju, sada imamo samo prošle i sadašnju vlast. Prošle su nam pokazale koliko može zemlja da se upropasti malim i pohlepnim ljudima. Nadam se da će sadašnja biti bar malo bolja, ali čisto sumljam... Bilo bi veoma lepo kada bi me iznenadili.

sto se mene tice izbori

pre 10 godina

pa ovako ko malo bolje procita izjave koje dolaze iz sveta a i bogami sta se izjavljuje ovde po srbiji i kada se to malo procita izmedju redova izgleda da je sns-u odzvonilo i polako se pusta niz vodu jer su odradili ono zbog cega su dovedeni a to je kosovo investicija nema ili su jako simbolicne. svi znamo da je arapsko poluostrvo americka interesna zona i ako oni namignu seiku investicija ce biti u izobilu, ali izgleda da nisu namignuli seiku i investicija nema. sto se srpske scene tice uspeli su da ociste sve partije od sljama koji je presao kod njih i dobro se udomio, a pogotovu su ocistili ds i zbog toga jedino za ove dve godine mogu da im kazem hvala o ostalim njihovim neuspesima necu ni da pisem. to vec svi dobro znaju i jos samo ovo ako nekome nije jasno, opozicija uvek trazi izbore. pa makar u srbiji obilato teklo med i mleko i makar svi imali 10000 evra plate i penzije, opet ce opozicija traziti izbore tako da se sns ne zesti to je sasvim normalno, ali nije normalno da pozicija trazi izbore, a tvrdi kako je sve super tu onda nesto debelo smrdi.

Dellboy

pre 10 godina

Djilas bi trebao da bude premijer,a Aca da vodi policijsku ispostavu Beli Potok,pa da apsi seljake,posto to voli,a i nije komplikovano.

Pravoslavac

pre 10 godina

Dragane, smesan si i patetican!!!Mislis da je narod lud ili glup pa da se ne seca vasih "reformi" koje su bile po sistemu "napuni svoj džep"???DS je u živom blatu, i znajte da što se više kobeljate, brže tonete!

mala juca

pre 10 godina

Upravo dobar vic je sledeca Djilasova izjava "DS, dodao je Đilas, mora biti jedina alternativa svemu što se danas u Srbiji dešava" kada Djilas uskoro nece biti naas clan.

Moša

pre 10 godina

Ništa ne razumem,nemam veze sa politikom,ali se trudim da budem u toku... Zar Djilas nije sam tražio izbore,ili sam ja nešto propustio?!?

pitaš TI, pitamo tebe MI

pre 10 godina

Đilas: "SNS da prizna da vlada radi loše i da zato ho-će izbore".
Narod: "Đilas da prizna koliko je koštao most i kako je za kratko vreme postao bezobrazno bogat,a narod u isto vreme osiromašio".

SNS prevaranti

pre 10 godina

Jovičiću, bolje je da ćutiš, samo ti nemoj da se javljaš, jer moraš nešto u životu da uradiš da bi delio lekcije onima koji su se itekako dokazali. A kad već spominješ Zemun, reci ti nama, Jovičiću, koga ste postavili da vodi Zemun. Pa Zemun danas vidi tandem Paja i Jare, bivši šoferi Tome diplome i AL Exsandra, na brzaka su završili večernju školu i eto ih na čelo Zemuna...hehehe... Da je narod znao ne bi dobili ni jedan glas, prevaranti...
Jovičiću, sve ste medije stavili pod kontrolu, sve partije ste stavili pod kontrolu...da nemate opoziciju, da nema nikoga ko će da govori o vašim prevarama, lopovluku...ali ne možete DS, e' to vam smeta...pa da na miru uništavate Srbiju, al neće moći.
Jovičiću, kaži ti nama ko je opljačkao Privrednu banku Beograd, ako smeš - ne smeš, ja smem da kažem, ali niko neće da pusti komentar, jer je to ,,zabranjena tema''. Mene baš briga da li se Vučić oženio ili nije, njegova stvar, ali me itekako zanima da građani saznaju ko je i na koji način opljačkao PBB i da lopovi završe u zatvoru. Vučić je početkom novembra 2013.g najavio ,,da će u narednih nekoliko dana'' biti uhapšeni tajkuni koji su opljačkali neku banku (PBB), ali to se nije desilo - Pa gde je zapelo?
Jovičiću, priznaj da si i ti naseo na Baćevićevu priču o 10.000 milijardi evra investicija...video sam da si klincima izdao naredbu da hvale njegovu izjavu-budalaštinu...hehehe
Cirkus zvani SNS.

xitam

pre 10 godina

Mr. Orange je podilkanio. Normalno je da zbog toga traze izbore. Uvek su zato i padale koalicije.
Ali ovog puta ni beli papir nece da nas spasi. Proslog puta se glasalo za Tomu. Sad, kad Vucic uzme svoje glasove... jao nama.

Srbin 100%

pre 10 godina

Zar nije ocigledno da naprednjaci nemaju podrsku koalicionih partnera za neophodne reforme koje jednostavno moraju u sto kracem vremenskom periodu da se realizuju jer nam u suprotnom sledi mogucnost da zavrsimo kao Grcka

vracarac

pre 10 godina

Ovaj mali Jovicic prvo da stekne zivotno iskustvo pa tek onda da ga SNS pusta u etar. Bojim se za svoju buducnost ako se ovakvim tinejdzerima daje vlast u ruke!!

Volens-nolens

pre 10 godina

Verovatno SNS ne želi izbore da bi gradjani imali razlog da prošetaju te nedelje. SPS je kočničar mnogih reformi, a i mnogi imaju putera na glaví . Nakon izbora neće biti mnogih stranaka u parlamentu, što je dobro, ne treba rasipati energiju ni na čije ucenjivanje.

Persa

pre 10 godina

Vucic je svestan trenutne sitacije i ne treba jedan Djilas da mu soli pamet. Djilas je svoje pokazao i bolje bi mu bilo da se skloni sa politicke scene. Njegova predstava je odavno zavrsena.

herkules s

pre 10 godina

kada Djilas toliko brine o razvoju privrede, zasto onda nije otpremnine za koje je izdvajao sredstva u budzetu,dok je njegova stranka bila na vlasti koristio u svrhe podsticanja privatnog sektora i zaposljavanje radnika?

Tufnica

pre 10 godina

A DS sada ne želi izbore? Uplašili ste se da će se želja obistiniti. Znate kako se kaže - pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.

lolita

pre 10 godina

Ako se nakon vanrednih parlamentarnih izbora SPS nadje u opoziciji, moze se reci da su izbori bili opravdani i da su ispunili ocekivanja.

pandora

pre 10 godina

Generalno gledano opozicija u Srbiji ne postoji pa je sasvim logicno da dodje do izbora jer je to za vladajuce stranke idealna prilika da dodatno potvrde legitimitet.

pera kojot

pre 10 godina

Vlada radi sasvim dobro,ali da bi radila jos bolje mora da se odstrane svi kriminalci iz politike...Da rade lose ne bi rejting bio toliko visok,verovtno bi opadao,tako da gospodo iz DS ovi izbori su samo da se drzava oslobodi zutice i svih ostalih prljavstina koje nagrizaju sistem!

Neprilagodjena

pre 10 godina

U Srbiji se ne živi mnogo bolje, to je fakat, ali se ne može reći da ništa nije uradjeno i da se zbog toga traže izbori. Ako SNS nema kapaciteta i navodno oni to znaju po Djilasovim rečima, što bi tražili izbore, pa valjda im je onda lakše da budu u koaliciji i za nešto da okrive koalicionog partnera, nego da sami budu odgovorni za sve? Sva je prilika da će osvojiti više od 40 %. Nema logike ovo što Djilas priča.

Žozefina

pre 10 godina

Vladu ne čini samo SNS već i SPS, koji nesumnjivo nema nikakve rezultate. Da bismo očekivali napredak ne može jedan deo Vlade da radi a drugi da budu samo trutovi koji se kite tuđim perjem. E zato su nam potrebni izbori.

@Haos

pre 10 godina

Normalno je da opozicija traži izbore. Ali neka SNS kaže zašto želi izbore. Kažu da odlicno rade, reforme se sprovode, lažne grafikone na Pinku.
Kome vi pricate kako narod živi i ko je kriv za to. Nikad nesigurniji život nije bio u Srbiji, isto kao i devedesetih. A novac nam izvlace iz džepova u svakoj sekundi.Korupcija me ne interesuje, kad je završe u pravosuđu neka se jave.

Pandora

pre 10 godina

Dolaskom gospodina Djilasa na prvo mesto u DS-u pokrenula se pandorina kutija i pokrenula lavinu problema i neslaganja u stranci. Da li nezna da vodi stranku ili je pohlepan neznam ali znam da ni malo nije dobar za stranku.

Gorenje

pre 10 godina

Malo je ljudi u DS-u koji bi sada mogli nesto da preokrenu i pokrenu je na bolje. I ono malo kvalitetnih ljudi u stranci nemaju snage ni finanijskih sredstava da se suprotstave gospodinu Djilasu, koji je uzurpirao stranku i poveo je u duboku provaliju.

Beri

pre 10 godina

Dragan Djilas i DS su apsolvirali progon politickih protivnika, jurili su funkcionere DSS-a kao Bog djavola, a sada pokusava da napravi od sebe zrtvu.

denza

pre 10 godina

Polako Dragane, prvo sredi stanje u stranci pa onda napadaj političke protivnike. Kako je krenulo na kraju ćeš ostati u stranci sam sa nekoliko poltrona.

Goran

pre 10 godina

Niko nije imun na malo više vlasti, pa ni naprednjaci. Jasno je da im je biračko telo toliko naraslo da mogu nadmoćno da dobiju izbore. A o premijerskom mestu da i ne govorim. Svako bi na njihovom mestu raspisao izbore, ne bi ni sekund oklevao. Ipak Vučić stavlja opšte interese iznad stranačkih.

misfit

pre 10 godina

Vlada radi savrseno s obzirom na to da je jedan covek preuzeo sav teret na sebe, a svakako nije korektno da dok on radi, ostali sede u Vladi. Dragan Djilas je najmanje kompetentan da kritikuje bilo koga, a posebno da daje savete sta se i kako treba raditi. Imali ste priliku i to ne jednu, nego vise, da uradite nesto, nikad poverenje niste opravdali. Ovakve izjave, bez argumenata, ne skode Sprskoj naprednoj stranci, Vladi i njenom prvom potpredsedniku, vec samo Draganu Djilasu i njegovoj stranci, jer gradjani lako po onome sto je uradjeno mogu da vide da izjave doticnog nemaju veze sa istinom.

Adriano Celentano

pre 10 godina

DS-ovac sam, glasacu za SNS jer boljeg nacina da sve propadne nema, nama treba potpuni slom, da se resetujemo. Juce faraon najavljuje 3 milijarde za Bgd, kao da smo mi veverice, gluplju stvar nisam skoro cuo.

Zare

pre 10 godina

Vlada Srbije radi nikad bolje!
(ozez-ozez, 9. januar 2014 22:09)
Najgora vlada koja je ikada postojala u Srbiji! I Vucic to odlicno zna. nema mu vise onog pobednickog, cinicnog osmeha. U lazi su kratke noge. GOTOV JE!!!

Pribakovic Ivan

pre 10 godina

Gospodine Djilas, imali ste neverovatno biracko telo i veoma lepu sansu da vas niko nikada ne smeni sa vlasti. Ali ogroman broj funkcionera demokratske stranke je mislio samo na sebe i svoju porodicu i ni u jednom trenutku nije pomislio na narod u Srbiji i kako taj narod zivi i da li moze da prezivi. Toliko ste bili sebicni da niste ni jednog trenutka pomislili da je dosta i da narod primecuje vasu pohlepu i da ce vas na prvim sledecim izborima kazniti i smentit sa vlasti. Tu vasu ogromnu gresku su naprednjaci iskoristili veoma dobro i sada su oni zauzeli vasu poziciju i za sada je koriste veoma pametno. Ako se slucajno i oni zaigraju kao vi i zaborave na narod mnogo brze ce ih stici vasa sudbina. Za sada samo mogu da pohvalim i da se nadam da ce Vucic nastaviti kao do sada i da ce svoje kadrove uspeti da iskontrolise.

Markovic

pre 10 godina

Botovi sns-a vi ste najgore zlo koje preti ovoj jadnoj zemlji. Ako buducnost Beograda treba da bude neki sitni poltroncic Jovicic ili Sinisa Mali, Covic i Vesic ili neka gromada iz glavnog odbora sns-a sa megatrenda bolje da svi skocimo u septicku jamu.
Imam dovoljno godina da se dobro secam nekih potparola devedesetih iz jul-a i sps-a a ovaj bezlicni mali pljuvac iz sns-a je vrlo slican tim gnusnim likovima. Sramota kakve nove generacije rastu u ovoj Srbiji

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

Čitam jednu vest na jednom uglednom portalu i imam utisak da je ovo jedna od poslednjih izjava sadašnjeg predsednika demokrata u toj ulozi. Realno, vreme mu je poodavno isteklo.

novica952

pre 10 godina

Nije sporno da SNS priznaje da situaciji u državi nije dobra i da su pored mnogo učinjenih stvari potrebna i dodatna reforma da bi se postigali bolji ciljevi jer je vlada zatekla situaciju koju je DS ostavio katastrofalnu.Isto tako SNS konstatuje da prestoji donošenje nekoliko sistemskih zakona za koje je potrebna apsolutna saglasnost koalicije i tom kontekstu proverava sebe i koaliciju kod naroda i birača.A ta Đialsova priča i planovima i razvoju regiona i sličnim stavrima su samo neispričane bajke u kojoj niko u ovoj državi ne veruje a to pokazuje podrška naroda.kada je DS i Đilas i njegov predhodnik imao priliku da se stvari razreše i pokrenu, njima su bili bliži tajkuni i pljačka države, sada bi da se vrate i dovrše posao.To narod više neće da dozvoli.

Ko o čemu baba o uštipcima

pre 10 godina

Ko o čemu a demokrate samo strančare. " Vlada radi loše pa Vlada radi loše". Dajte vi neki bolji program ili ostajete tamo gde ste bili do 2012 godine? ! Ovakve priče su samo mlaćenje prazne slame

Aleksandra

pre 10 godina

Veruje li neko u Đilasovu izjavu da Demokratska stranka želi Izbore? Bajke sam odavno prerasla, kod mene Điki ta tvoja izjava ne pije vodu...Ne, Ne...

baba juca

pre 10 godina

Godinama je Demokratska stranka na vlasti i posledice te dugogodisnje vladavine su sada dosle na naplatu i direktno se odrazavaju narejting stranke.

Taft

pre 10 godina

Zasto niste plan o izlasku iz krize mnogo ranije doneli,i sproveli? Lako je pricati sad,sta treba da se radi.Rezultati lokalnih izbora su pokazali da niste jedina alternativa.

haos

pre 10 godina

Djilase pa ako se ne varam, upravo vi ste trazili izbore, zasto se sada bojite? Narod ce sve reci a meni se cini da se vi plasite da necete ni cenzus proci jer ste svesni da je narod video ko ste i sta ste i da vise necete imati podrsku kao sto ste imali nekada.

Glasinac

pre 10 godina

Kakvo sada priznanje traži Đilas. Non stop je teražio od vlasti da raspiše izbore , i sada kada je dobio izbore ,traži neko priznanje.

gaus zakon

pre 10 godina

Vučić razmišlja o izborima jer želi da Srbija 4 godine ima stabilnu vladu i da se izvrše planirane promene. To bi nam brže donelo boljitak.

Ivana

pre 10 godina

Kako da priznaju kad nas dve godine ubeđuju da živimo idealan život? Sve nam je potaman, a biće nam još bolje. Sutra. Ili malo sutra.

Millena

pre 10 godina

Narod sve vidi, ne treba Đilas da im otvara oci. Bitno je da on dobro zivi za ostale ga bas briga, a posto je on izgubio poziciju onda je nezaposlenost drasticno porasla.

dalido

pre 10 godina

Prosto neverovatno,Djilas i ljudi iz DS-a su potpuno opsednuti SNS-om.Nista drugo pametnije nemaju da iznesu u javnost sem sto blate i napadaju Vucica i naprednjake.Bolje bi bilo da se pozabave nekim drzavnim problemom,da izadju sa nekim resenjem...I posle se pitaju sto su dosli do manje od deset posto glasva.

goran

pre 10 godina

A ne Djilas gradjani hoce izbore da se vas iz DS-a resimo za sva vremena, dosta vise ...pored toga sto ste nas upropastili sad nas jos i vredjate.

zoltan zmago

pre 10 godina

Apsurdna situacija u kojoj opoziciji ne odgovaraju izbori je presedan u modernoj politickoj istoriji Srbije. Cak i u vreme Slobodana Milosevica nejaka opozicija je zelela izbore.

dalco

pre 10 godina

SNS kolko ja znam je jasno rekla koji su razlozi za izbore a to sto seDjilasu ne ide na izbore to je njegov problem i problem njegove stranke.

6666

pre 10 godina

demokrate ajde se vi lepo dogovorite u stranci sta zaista zelite pa onda izdajte saopstenje za javnost! Slusam vas kako trazite izbore bukvalno od kad je sastavljena ova vlada, necu da podsecam sta ste govorili a trazili ste izbore a sada ih necete, da se niste uplasili mozda!??

Srele

pre 10 godina

Osam godina na vlasti je dovoljno da se uradi nesto,nista nije uradjeno i zasluzeno ste u opoziciji.Sa takvom politikom cete imati svu manju podrsku.

Fabula

pre 10 godina

A kapacitet i sposobnost prethodne Vlade smo nesretnim slicajem imali priliku da vidimo i osetimo: Malovicka, Dulic, Petrovic, Djelic,S utanovac, Tadic, Stefanovic...i ne zna se ko od njih ima vise para! Sposobni su nema sta ali za svoj dzep, a na stetu gradjana Srbije.

Kapadokija

pre 10 godina

Svaka stranka koja je svesna svoje moći i kapaciteta bi težila izborima. Otkud pravo na ovakvo osudjivanje?! Kapacitet imaju, pa što da to ne iskoriste? Uostalom, to nije ništa što i Vi niste radili.

gaga francuz

pre 10 godina

Izbori bi doneli to da SPS konacno ode u opoziciju gde im je odavno i mesto, i nestale bi neke male stranke sa politicke scene koje su dosta usporavale rad svojim megalomanskim zahtevima koji su bili nerealni.

Шушкавац

pre 10 godina

Оћете ја да Вам кажем зашто хоће изборе, јер им је преко главе Дачић који је био са вама у власти и навикао само да ленчари.А СНС жели да се ради у овој земљи.И не жели да их неко кочи у борби против криминала и корупције, јер је имао афера па сад то прикрива.

Markovic

pre 10 godina

Botovi sns-a vi ste najgore zlo koje preti ovoj jadnoj zemlji. Ako buducnost Beograda treba da bude neki sitni poltroncic Jovicic ili Sinisa Mali, Covic i Vesic ili neka gromada iz glavnog odbora sns-a sa megatrenda bolje da svi skocimo u septicku jamu.
Imam dovoljno godina da se dobro secam nekih potparola devedesetih iz jul-a i sps-a a ovaj bezlicni mali pljuvac iz sns-a je vrlo slican tim gnusnim likovima. Sramota kakve nove generacije rastu u ovoj Srbiji

dalido

pre 10 godina

Prosto neverovatno,Djilas i ljudi iz DS-a su potpuno opsednuti SNS-om.Nista drugo pametnije nemaju da iznesu u javnost sem sto blate i napadaju Vucica i naprednjake.Bolje bi bilo da se pozabave nekim drzavnim problemom,da izadju sa nekim resenjem...I posle se pitaju sto su dosli do manje od deset posto glasva.

vracarac

pre 10 godina

Ovaj mali Jovicic prvo da stekne zivotno iskustvo pa tek onda da ga SNS pusta u etar. Bojim se za svoju buducnost ako se ovakvim tinejdzerima daje vlast u ruke!!

goran

pre 10 godina

A ne Djilas gradjani hoce izbore da se vas iz DS-a resimo za sva vremena, dosta vise ...pored toga sto ste nas upropastili sad nas jos i vredjate.

Persa

pre 10 godina

Vucic je svestan trenutne sitacije i ne treba jedan Djilas da mu soli pamet. Djilas je svoje pokazao i bolje bi mu bilo da se skloni sa politicke scene. Njegova predstava je odavno zavrsena.

misfit

pre 10 godina

Vlada radi savrseno s obzirom na to da je jedan covek preuzeo sav teret na sebe, a svakako nije korektno da dok on radi, ostali sede u Vladi. Dragan Djilas je najmanje kompetentan da kritikuje bilo koga, a posebno da daje savete sta se i kako treba raditi. Imali ste priliku i to ne jednu, nego vise, da uradite nesto, nikad poverenje niste opravdali. Ovakve izjave, bez argumenata, ne skode Sprskoj naprednoj stranci, Vladi i njenom prvom potpredsedniku, vec samo Draganu Djilasu i njegovoj stranci, jer gradjani lako po onome sto je uradjeno mogu da vide da izjave doticnog nemaju veze sa istinom.

gaus zakon

pre 10 godina

Vučić razmišlja o izborima jer želi da Srbija 4 godine ima stabilnu vladu i da se izvrše planirane promene. To bi nam brže donelo boljitak.

Шушкавац

pre 10 godina

Оћете ја да Вам кажем зашто хоће изборе, јер им је преко главе Дачић који је био са вама у власти и навикао само да ленчари.А СНС жели да се ради у овој земљи.И не жели да их неко кочи у борби против криминала и корупције, јер је имао афера па сад то прикрива.

Srele

pre 10 godina

Osam godina na vlasti je dovoljno da se uradi nesto,nista nije uradjeno i zasluzeno ste u opoziciji.Sa takvom politikom cete imati svu manju podrsku.

Aleksandra

pre 10 godina

Veruje li neko u Đilasovu izjavu da Demokratska stranka želi Izbore? Bajke sam odavno prerasla, kod mene Điki ta tvoja izjava ne pije vodu...Ne, Ne...

baba juca

pre 10 godina

Godinama je Demokratska stranka na vlasti i posledice te dugogodisnje vladavine su sada dosle na naplatu i direktno se odrazavaju narejting stranke.

Fabula

pre 10 godina

A kapacitet i sposobnost prethodne Vlade smo nesretnim slicajem imali priliku da vidimo i osetimo: Malovicka, Dulic, Petrovic, Djelic,S utanovac, Tadic, Stefanovic...i ne zna se ko od njih ima vise para! Sposobni su nema sta ali za svoj dzep, a na stetu gradjana Srbije.

novica952

pre 10 godina

Nije sporno da SNS priznaje da situaciji u državi nije dobra i da su pored mnogo učinjenih stvari potrebna i dodatna reforma da bi se postigali bolji ciljevi jer je vlada zatekla situaciju koju je DS ostavio katastrofalnu.Isto tako SNS konstatuje da prestoji donošenje nekoliko sistemskih zakona za koje je potrebna apsolutna saglasnost koalicije i tom kontekstu proverava sebe i koaliciju kod naroda i birača.A ta Đialsova priča i planovima i razvoju regiona i sličnim stavrima su samo neispričane bajke u kojoj niko u ovoj državi ne veruje a to pokazuje podrška naroda.kada je DS i Đilas i njegov predhodnik imao priliku da se stvari razreše i pokrenu, njima su bili bliži tajkuni i pljačka države, sada bi da se vrate i dovrše posao.To narod više neće da dozvoli.

Zare

pre 10 godina

Vlada Srbije radi nikad bolje!
(ozez-ozez, 9. januar 2014 22:09)
Najgora vlada koja je ikada postojala u Srbiji! I Vucic to odlicno zna. nema mu vise onog pobednickog, cinicnog osmeha. U lazi su kratke noge. GOTOV JE!!!

Neprilagodjena

pre 10 godina

U Srbiji se ne živi mnogo bolje, to je fakat, ali se ne može reći da ništa nije uradjeno i da se zbog toga traže izbori. Ako SNS nema kapaciteta i navodno oni to znaju po Djilasovim rečima, što bi tražili izbore, pa valjda im je onda lakše da budu u koaliciji i za nešto da okrive koalicionog partnera, nego da sami budu odgovorni za sve? Sva je prilika da će osvojiti više od 40 %. Nema logike ovo što Djilas priča.

dalco

pre 10 godina

SNS kolko ja znam je jasno rekla koji su razlozi za izbore a to sto seDjilasu ne ide na izbore to je njegov problem i problem njegove stranke.

pera kojot

pre 10 godina

Vlada radi sasvim dobro,ali da bi radila jos bolje mora da se odstrane svi kriminalci iz politike...Da rade lose ne bi rejting bio toliko visok,verovtno bi opadao,tako da gospodo iz DS ovi izbori su samo da se drzava oslobodi zutice i svih ostalih prljavstina koje nagrizaju sistem!

Millena

pre 10 godina

Narod sve vidi, ne treba Đilas da im otvara oci. Bitno je da on dobro zivi za ostale ga bas briga, a posto je on izgubio poziciju onda je nezaposlenost drasticno porasla.

haos

pre 10 godina

Djilase pa ako se ne varam, upravo vi ste trazili izbore, zasto se sada bojite? Narod ce sve reci a meni se cini da se vi plasite da necete ni cenzus proci jer ste svesni da je narod video ko ste i sta ste i da vise necete imati podrsku kao sto ste imali nekada.

Adriano Celentano

pre 10 godina

DS-ovac sam, glasacu za SNS jer boljeg nacina da sve propadne nema, nama treba potpuni slom, da se resetujemo. Juce faraon najavljuje 3 milijarde za Bgd, kao da smo mi veverice, gluplju stvar nisam skoro cuo.

Taft

pre 10 godina

Zasto niste plan o izlasku iz krize mnogo ranije doneli,i sproveli? Lako je pricati sad,sta treba da se radi.Rezultati lokalnih izbora su pokazali da niste jedina alternativa.

Goran

pre 10 godina

Niko nije imun na malo više vlasti, pa ni naprednjaci. Jasno je da im je biračko telo toliko naraslo da mogu nadmoćno da dobiju izbore. A o premijerskom mestu da i ne govorim. Svako bi na njihovom mestu raspisao izbore, ne bi ni sekund oklevao. Ipak Vučić stavlja opšte interese iznad stranačkih.

Volens-nolens

pre 10 godina

Verovatno SNS ne želi izbore da bi gradjani imali razlog da prošetaju te nedelje. SPS je kočničar mnogih reformi, a i mnogi imaju putera na glaví . Nakon izbora neće biti mnogih stranaka u parlamentu, što je dobro, ne treba rasipati energiju ni na čije ucenjivanje.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

Čitam jednu vest na jednom uglednom portalu i imam utisak da je ovo jedna od poslednjih izjava sadašnjeg predsednika demokrata u toj ulozi. Realno, vreme mu je poodavno isteklo.

Srbin 100%

pre 10 godina

Zar nije ocigledno da naprednjaci nemaju podrsku koalicionih partnera za neophodne reforme koje jednostavno moraju u sto kracem vremenskom periodu da se realizuju jer nam u suprotnom sledi mogucnost da zavrsimo kao Grcka

lolita

pre 10 godina

Ako se nakon vanrednih parlamentarnih izbora SPS nadje u opoziciji, moze se reci da su izbori bili opravdani i da su ispunili ocekivanja.

Glasinac

pre 10 godina

Kakvo sada priznanje traži Đilas. Non stop je teražio od vlasti da raspiše izbore , i sada kada je dobio izbore ,traži neko priznanje.

denza

pre 10 godina

Polako Dragane, prvo sredi stanje u stranci pa onda napadaj političke protivnike. Kako je krenulo na kraju ćeš ostati u stranci sam sa nekoliko poltrona.

gaga francuz

pre 10 godina

Izbori bi doneli to da SPS konacno ode u opoziciju gde im je odavno i mesto, i nestale bi neke male stranke sa politicke scene koje su dosta usporavale rad svojim megalomanskim zahtevima koji su bili nerealni.

Pribakovic Ivan

pre 10 godina

Gospodine Djilas, imali ste neverovatno biracko telo i veoma lepu sansu da vas niko nikada ne smeni sa vlasti. Ali ogroman broj funkcionera demokratske stranke je mislio samo na sebe i svoju porodicu i ni u jednom trenutku nije pomislio na narod u Srbiji i kako taj narod zivi i da li moze da prezivi. Toliko ste bili sebicni da niste ni jednog trenutka pomislili da je dosta i da narod primecuje vasu pohlepu i da ce vas na prvim sledecim izborima kazniti i smentit sa vlasti. Tu vasu ogromnu gresku su naprednjaci iskoristili veoma dobro i sada su oni zauzeli vasu poziciju i za sada je koriste veoma pametno. Ako se slucajno i oni zaigraju kao vi i zaborave na narod mnogo brze ce ih stici vasa sudbina. Za sada samo mogu da pohvalim i da se nadam da ce Vucic nastaviti kao do sada i da ce svoje kadrove uspeti da iskontrolise.

Žozefina

pre 10 godina

Vladu ne čini samo SNS već i SPS, koji nesumnjivo nema nikakve rezultate. Da bismo očekivali napredak ne može jedan deo Vlade da radi a drugi da budu samo trutovi koji se kite tuđim perjem. E zato su nam potrebni izbori.

zoltan zmago

pre 10 godina

Apsurdna situacija u kojoj opoziciji ne odgovaraju izbori je presedan u modernoj politickoj istoriji Srbije. Cak i u vreme Slobodana Milosevica nejaka opozicija je zelela izbore.

Kapadokija

pre 10 godina

Svaka stranka koja je svesna svoje moći i kapaciteta bi težila izborima. Otkud pravo na ovakvo osudjivanje?! Kapacitet imaju, pa što da to ne iskoriste? Uostalom, to nije ništa što i Vi niste radili.

herkules s

pre 10 godina

kada Djilas toliko brine o razvoju privrede, zasto onda nije otpremnine za koje je izdvajao sredstva u budzetu,dok je njegova stranka bila na vlasti koristio u svrhe podsticanja privatnog sektora i zaposljavanje radnika?

Ivana

pre 10 godina

Kako da priznaju kad nas dve godine ubeđuju da živimo idealan život? Sve nam je potaman, a biće nam još bolje. Sutra. Ili malo sutra.

Ko o čemu baba o uštipcima

pre 10 godina

Ko o čemu a demokrate samo strančare. " Vlada radi loše pa Vlada radi loše". Dajte vi neki bolji program ili ostajete tamo gde ste bili do 2012 godine? ! Ovakve priče su samo mlaćenje prazne slame

6666

pre 10 godina

demokrate ajde se vi lepo dogovorite u stranci sta zaista zelite pa onda izdajte saopstenje za javnost! Slusam vas kako trazite izbore bukvalno od kad je sastavljena ova vlada, necu da podsecam sta ste govorili a trazili ste izbore a sada ih necete, da se niste uplasili mozda!??

pandora

pre 10 godina

Generalno gledano opozicija u Srbiji ne postoji pa je sasvim logicno da dodje do izbora jer je to za vladajuce stranke idealna prilika da dodatno potvrde legitimitet.

Gorenje

pre 10 godina

Malo je ljudi u DS-u koji bi sada mogli nesto da preokrenu i pokrenu je na bolje. I ono malo kvalitetnih ljudi u stranci nemaju snage ni finanijskih sredstava da se suprotstave gospodinu Djilasu, koji je uzurpirao stranku i poveo je u duboku provaliju.

Beri

pre 10 godina

Dragan Djilas i DS su apsolvirali progon politickih protivnika, jurili su funkcionere DSS-a kao Bog djavola, a sada pokusava da napravi od sebe zrtvu.

Pravoslavac

pre 10 godina

Dragane, smesan si i patetican!!!Mislis da je narod lud ili glup pa da se ne seca vasih "reformi" koje su bile po sistemu "napuni svoj džep"???DS je u živom blatu, i znajte da što se više kobeljate, brže tonete!

Tufnica

pre 10 godina

A DS sada ne želi izbore? Uplašili ste se da će se želja obistiniti. Znate kako se kaže - pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.

@Haos

pre 10 godina

Normalno je da opozicija traži izbore. Ali neka SNS kaže zašto želi izbore. Kažu da odlicno rade, reforme se sprovode, lažne grafikone na Pinku.
Kome vi pricate kako narod živi i ko je kriv za to. Nikad nesigurniji život nije bio u Srbiji, isto kao i devedesetih. A novac nam izvlace iz džepova u svakoj sekundi.Korupcija me ne interesuje, kad je završe u pravosuđu neka se jave.

Pandora

pre 10 godina

Dolaskom gospodina Djilasa na prvo mesto u DS-u pokrenula se pandorina kutija i pokrenula lavinu problema i neslaganja u stranci. Da li nezna da vodi stranku ili je pohlepan neznam ali znam da ni malo nije dobar za stranku.

pitaš TI, pitamo tebe MI

pre 10 godina

Đilas: "SNS da prizna da vlada radi loše i da zato ho-će izbore".
Narod: "Đilas da prizna koliko je koštao most i kako je za kratko vreme postao bezobrazno bogat,a narod u isto vreme osiromašio".

Ebola

pre 10 godina

Pa ovo je vrhunac licemerja od strane celnika DS-a, pa zar ce sad on da daje moralne pridike o neispunjenim obecanjima, a oni ni prstom nisu mrdnuli dok su bili na vlasti pa ne patimo mi od amnezije budite uvereni u to.

Jole

pre 10 godina

Razloga je puno ali mislim da Vucic ne zeli tako lako na izbore jer je vrlo pragmatican lik i svakako najpopularnija licnost u Srbiji.. Izbori kod nas nisu popularni, narod ocekuje posao, a ne izbore i na kraju treba pustiti ovu vladu da zavrsi reforme pa tek onda na izbore.

zoky v.p.

pre 10 godina

molim 'gospodu' iz DS-a da se ne sluzi marketing trikom (po kome je coca-cola poznata) koji ima zadatak da utice na podsvest citalaca. stavljanjem slike ZĐ rusite svoj ugled i pokazujete koliko ste nemocni.

Sta smo dozvolili...

pre 10 godina

O cemu vi pricate, kao da ste bunike jeli. Ovo je razlog dokaz da pola iz Ds-a vas zasluzuje zatvor, ponasate se i govorite kao zlotvori, i licemeri.

Đura

pre 10 godina

Ne znam šta bi tu bilo sporno da stranka koja uživa poverenje većine građana, traži da se ispoštuje narodna volja, i tako dobije većinu poslanika u parlamentu. Bolje bi stranka mogla da sprovodi zakone ako se ima većina, dok sa nekom manjinom, uvek ima neka opstrukcija unutar same koalicije.

ozriša

pre 10 godina

Sad je potpuno jasno da je traženje izbora od strane Đilasa bio samo fol i da ustvari Đilas strahuje od izbora, jer će, posle neizbežnog žestokog poraza DS-a na izbori, ojačati "pokret otpora" u DS-u, i Đilas će veoma teško zadžati poziciju predsednika DS-a.

Musica

pre 10 godina

Razloga ima: Rekordna popularnost Vucica i SNS,veca popdrska reformama u parlamentu, stabilna vladajuca vecina,lakse ce se formirati vlada. Jasno je kao dan, kao sto je jasno i zasto DS-u ne odgovaraju izbori.Za razliku od Sns koji ima sta da ponudi Ds nema razloga ni da se nadje na izborima.

mala juca

pre 10 godina

Upravo dobar vic je sledeca Djilasova izjava "DS, dodao je Đilas, mora biti jedina alternativa svemu što se danas u Srbiji dešava" kada Djilas uskoro nece biti naas clan.

saveta

pre 10 godina

DS samo reda radi, jer to opozicija mora da radi, traži izbore, a ustvari od izbora Đilas strahuje više nego i jedan političar na srpskoj političkoj sceni, ali zato izbore priželjkuju Đilasovi oponenti u DS-u, koji će neizbežan žestok poraz DS-a na eventualnim izborima pokušati da iskoriste da se ponovo vrate na čelo DS-a, ali ne zna se šta je gore za DS da li da ga nastavi voditi Đilas, ili da DS ponovo preuzmu kompromitovani kadrovi poput Taduća, Šutanovca, Đelića, Trivanke, Dulića i drugih "perjanica" DS-a, koji su ovu Srbiju unazadili toliko da će posledice njhove neodgovorne vladavine građani Srbije još dugo osećati.

Moša

pre 10 godina

Ništa ne razumem,nemam veze sa politikom,ali se trudim da budem u toku... Zar Djilas nije sam tražio izbore,ili sam ja nešto propustio?!?

milica

pre 10 godina

Svaka stranka da je na mestu SNS bez razmisljanja bi raspisala izbore, a razlog je da iskoriste dominaciju i da obezbede vecinu kako bi krenuli u proces reformi bez sputavanja onih koji nisu spremni ili nece da prihvate promene iz njima znanih razloga, a to nema nikakve veze sa kvalitetom rada vlade.

Krokodil

pre 10 godina

Nema ti sta da se prizna. SNS je partija koja se dokazala,narodu su dobro poznati njeni kvaliteti.Koalicija sa SPS u mnogome ometa postizanje boljih rezultata.A Srbiji je potrebna stabilnija vlada.SNS je dokazao ispravost svojih postupaka.

LukaLaban

pre 10 godina

Prosto sam zgrozen izjavama bivseg gradonacelnika. Toliko sam razocaran samo cinjenicom da svim ovim nepostojecim kritikama pokusava da prikrije sve ono lose po cemu su ga gradjani vrlo dobro zapamtili. Svaka rec koju je rekao u ovoj izjavi nije istina.

Prevaranti

pre 10 godina

Jovičiću, a što si nervozan, pa vi ste obećavali budalaštine i lagali ljude i sad vam je kriv neko drugi. Da te podsetim šta je sve SNS obećavao i da narod vidi koji ste lažovi:

Naslov: Nikolić obećao 100 milijardi €

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić izjavio je da će, ako njegov SNS dođe na vlast, država uz pomoć stranih investitora uložiti 100 milijardi evra u dva ogromna projekta - industrijsku zonu od Novog Sada do Beograda i u plovni put kroz Srbiju ka Egejskom moru.
- Država i strani ulagači investiraće u ogromnu industrijsku zonu na desnoj obali Dunava od Novog Sada do Beograda. Želim da svu privredu izmestimo na obalu Dunava i da zemlja ostane za obrađivanje i hranu - kazao je Nikolić.
On je potom obrazložio da je namera naprednjaka i „ostvarenje 70 godina dugog sna" da brodovi, a posebno nemački koji saobraćaju Rajnom, Majnom i Dunavom, skrate putovanje kroz Moravu, Vardar i Egejsko more, kao i da Srbija dobije sedam hidroelektrana, uz navodnjavanje velikog dela Pomoravlja i plovni put kroz Srbiju.
- Te dve investicije su vrednosti možda i do 100 milijardi evra. Razgovarali smo sa ozbiljnim ljudima u svetu, sa ozbiljnim državama i investitorima... Ovo sa Moravom je sigurno oko 30 milijardi evra - kaže Nikolić.

Eto, vidiš Jovičiću, to su ta vaša predizborna obećanja-budalaštine koja su poslužila da prevarite građane da glasaju za vas-prevarante. Prema tome, nije to obećavao Đilas, pa se ljutiš na njega što kaže da ste lažovi i prevaranti.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Jovičiću, bolje je da ćutiš, samo ti nemoj da se javljaš, jer moraš nešto u životu da uradiš da bi delio lekcije onima koji su se itekako dokazali. A kad već spominješ Zemun, reci ti nama, Jovičiću, koga ste postavili da vodi Zemun. Pa Zemun danas vidi tandem Paja i Jare, bivši šoferi Tome diplome i AL Exsandra, na brzaka su završili večernju školu i eto ih na čelo Zemuna...hehehe... Da je narod znao ne bi dobili ni jedan glas, prevaranti...
Jovičiću, sve ste medije stavili pod kontrolu, sve partije ste stavili pod kontrolu...da nemate opoziciju, da nema nikoga ko će da govori o vašim prevarama, lopovluku...ali ne možete DS, e' to vam smeta...pa da na miru uništavate Srbiju, al neće moći.
Jovičiću, kaži ti nama ko je opljačkao Privrednu banku Beograd, ako smeš - ne smeš, ja smem da kažem, ali niko neće da pusti komentar, jer je to ,,zabranjena tema''. Mene baš briga da li se Vučić oženio ili nije, njegova stvar, ali me itekako zanima da građani saznaju ko je i na koji način opljačkao PBB i da lopovi završe u zatvoru. Vučić je početkom novembra 2013.g najavio ,,da će u narednih nekoliko dana'' biti uhapšeni tajkuni koji su opljačkali neku banku (PBB), ali to se nije desilo - Pa gde je zapelo?
Jovičiću, priznaj da si i ti naseo na Baćevićevu priču o 10.000 milijardi evra investicija...video sam da si klincima izdao naredbu da hvale njegovu izjavu-budalaštinu...hehehe
Cirkus zvani SNS.

moler

pre 10 godina

Jovičiću, ja sam dugo preduzetnik. Juče platih uredno i na vreme sve dažbine državi, otprilike 30% više nego što je bilo pre godinu i po, sve iste uplatnice, svrha i računi. Dajte mi malko to pojasnite, kao i pojavljivanje novih neobjašnjivih nameta, manite me Đilasa....

Posmatrac

pre 10 godina

SNS botovi ovo sto radite je kontraproduktivno. Idete na nerve iole obrazovanom coveku u Srbiji. Ne dao Bog da se beli listici aktiviraju, odoste na deponiju na razgradnju i da vas svet vise ne vidi.

Dellboy

pre 10 godina

Djilas bi trebao da bude premijer,a Aca da vodi policijsku ispostavu Beli Potok,pa da apsi seljake,posto to voli,a i nije komplikovano.

Goran

pre 10 godina

Kakva bre opozicija, do prošlih izbora smo imali opoziciju, sada imamo samo prošle i sadašnju vlast. Prošle su nam pokazale koliko može zemlja da se upropasti malim i pohlepnim ljudima. Nadam se da će sadašnja biti bar malo bolja, ali čisto sumljam... Bilo bi veoma lepo kada bi me iznenadili.

e

pre 10 godina

Uvek me oraspolozite intelektualnim komentarima tipa puno je uradjeno, mnogo je uradjeno ajd recite mi sta da i ja neuk znam sta nam je to lepo ova nasa vlast uradila da zivimo bolje posto ja dosad nisam video nikav napredak samo NAZADOVANJE (kako to i samo ime kaze)

juca

pre 10 godina

Stros Kan, Austijanac ne znam kako se zove, 3 milijarde od Seika, Fabrike, Marsalov plan. Ne znam kako vi ali sigurno se bolje zivi, da li ste bili skoro na pumpi. Nije poskupeo dizel nego su podignute akcize. Dok ne pise u novinama nije se ni desilo, ali boli po novcaniku.

sto se mene tice izbori

pre 10 godina

pa ovako ko malo bolje procita izjave koje dolaze iz sveta a i bogami sta se izjavljuje ovde po srbiji i kada se to malo procita izmedju redova izgleda da je sns-u odzvonilo i polako se pusta niz vodu jer su odradili ono zbog cega su dovedeni a to je kosovo investicija nema ili su jako simbolicne. svi znamo da je arapsko poluostrvo americka interesna zona i ako oni namignu seiku investicija ce biti u izobilu, ali izgleda da nisu namignuli seiku i investicija nema. sto se srpske scene tice uspeli su da ociste sve partije od sljama koji je presao kod njih i dobro se udomio, a pogotovu su ocistili ds i zbog toga jedino za ove dve godine mogu da im kazem hvala o ostalim njihovim neuspesima necu ni da pisem. to vec svi dobro znaju i jos samo ovo ako nekome nije jasno, opozicija uvek trazi izbore. pa makar u srbiji obilato teklo med i mleko i makar svi imali 10000 evra plate i penzije, opet ce opozicija traziti izbore tako da se sns ne zesti to je sasvim normalno, ali nije normalno da pozicija trazi izbore, a tvrdi kako je sve super tu onda nesto debelo smrdi.

wheeljack-uvek bio anti ds

pre 10 godina

naprednjaci ostavljaju komentare ujutru i udaraju lajkove za sopstvene komentare. pogledajte neki "pro naprednjacki" komentar ujutru i poslepodne i videcete kako neprednjacki komentari od pretezno lajkovanih postaju dominantno dislajkovani. moja poruka onima koji su iziritirani novom (trecom po redu: sps-jul, ds, sns) klimom bezumlja je da se ukljuce aktivnije u jutarnjim casovima kako bi se "botovska brigada" naprednjaka oterala sa komentara.

guja

pre 10 godina

Zločinačko udruženje partija (i vlast i opozicija), medija, banaka i prodavaca "lekova" treba uništiti na sledećim izborima. Srbija ima sreću u nesreći da su karte drljavih, slinavih poluintelektualaca koji su se udružili, na vreme postale vidljive. U principu, izgubili smo samo sedam-osam godina. Svi zločinci su dobili šansu da pokažu šta znaju. I ? Neznaju ništa!!! Uz to su demagozi, pokvareni, alavi, leče komplekse iz mladosti, bahati i pohlepni....a da, razvode se, ostavljaju stare žene i staru decu, kupuju nove žene i novu decu...I šta sada hoće? Da potrošimo neku sunčanu, prolećnu nedelju na glasanje za njih. Srbi možda jesu ludi, ali blesavi nisu. Mislim da je onih koji će prodati obraz za eventualno zaposlenje u državnoj službi sve manje. E, te izborne nedelje, gledaćemo te spodobe kako lepo obučeni i veštački radosni hitaju ka biralištima. Ko ima malo mozga, bojkotovaće

Buna protiv (kaba) dahija

pre 10 godina

Glasao sam za DS. Bio ubeđen da dolaze bolja vremena.Pljuvao na sve negativne komentare o njima, svađao se sa neistomišljenicima, branio ih na svakom koraku.
Onda uvideh da sam bio budaletina.
Tako ćete i vi ljubitelji SNS-a za godinu, dve ako ne i ranije.

Sync

pre 10 godina

na izborima u beogradu ako izadje 50% i vise beogradjana, sns ne da nema sanse nego ce demokrate da ih oduvaju, samo u slucaju male izlaznosti do 35% (kao na vozdovcu) naprednjaci ce slaviti veliku pobedu, a sta vam misli onih 65% birackog tela saznacete uskoro.

zex1

pre 10 godina

stvarno bi i jedni i drugi botovi trebali da smanje dozivljaj... posmatrajte komentare i ne mesajte se u iste... jos se prozivate medjusobno... providni ste i smarate, jedni i drugi...

xitam

pre 10 godina

Mr. Orange je podilkanio. Normalno je da zbog toga traze izbore. Uvek su zato i padale koalicije.
Ali ovog puta ni beli papir nece da nas spasi. Proslog puta se glasalo za Tomu. Sad, kad Vucic uzme svoje glasove... jao nama.

Panta

pre 10 godina

Nezaposlenost porasla zato sto su otpusteni svi Djilasovi ljudi, njih oko 150000 koji su dobili posao na mufte, npr preko kovertica, pa ja tebi ti meni...ovo ono, ma kradu svi, a mi mozemo samo da komentarisemo.

Brojanica

pre 10 godina

Ako bi sada PPV AV raspisao i republičke izbore (da se ne lažemo šta je čija nadležnost) dobio bi najviše što može. Nakon usvajanja Zakona o radu na silu bez dogovora sa sindikatima a po diktatu domaćeg i stranog kapitala, kad krenu otpuštanja što iz državnog što iz privatnog sektora jer će moći da nas iznajme na lizing kao polovna kola i da ne plaćaju porez (nisu uspeli poreskom reformom to da reše, pa ga sad opraviše ovako) - videćete kako će se oduševljenje SNS glasača rasplinuti kada osete učinkovistost svog vođe po svom novčaniku.
Ajde da rešavamo korak po korak - moraju da raspišu Beogradske izbore inače bi tu bili večiti privremeni. Ajde da ih oduvamo i pokažemo šta mi Beograđani sebi želimo (opštinski izbori nisu reper zbog male izlaznosti). Ako raspišu i republičke izbore u istom cugu - dobiće više sad nego što će dobiti za godinu, dve ili tri.

Kuper

pre 10 godina

Jeste, vlada radi lose. Zato hocemo izbore pa da nam svima Djilas i DS pokazu kako treba da se vodi drzava. Oni su se sad opametili i prestali da kradu, uostalom DS sada ima podrsku vecu nego ikada a Djilas je nas vizionar.

Kuper

pre 10 godina

Đilase, obecaj da ces podneti ostavku na sve funkcije u DS-u ako ne predjes 12% u Beogradu. Mi znamo da drzis rec. Videli smo vec.

NBG

pre 10 godina

Uvedite red i stanite u odbranu zaposlenih u trgovinama i uveren sam da ćete dobiti mnogo glasača u Srbiji. Ljudi su glasali za SNS, jer su se nadali da će ih privatnici prijaviti, da ih neće terati da rade dve smene, ili deset sati dnevno u nekim slučajevima bez pauze, samo za toalet. Stanite u odbranu porodice i zabranite da se u trgovini radi nedeljom kao što sam imao priliku da se lično uverim u Ulmu, Minhenu, Štutgartu. Imate onda od mene glas i moje porodice i moje rodbine.

Nadezda

pre 10 godina

Nije samo SNS za izbore vec je to i volja gradjana Srbije.A ko je najglasniji kada je rec da izbora ne treba da bude? DS i SPS. DS- koji je izgubio poverenje gradjana do mere da ako iz njihovih usta izadje 2+2=4 i u to se sumnja i SPS koji je nicim zasluzeno dobio mesto u koaliciji. Izbori su neophodni da bi se te greske sto pre ispravile.

igi

pre 10 godina

sta ovaj bulazni o vlasti a bio je u njoj 12 godina i sto dok je bio na vlasti nije pokrenuo tu ekonomiju i sto on nije ispunjavao obecanja pred izbore. svi obecavaju u predizbornim kampanjama i to nam je postala svakodnevnica da dok su na vlasti rade kako rade a kad odu sve znaju. ko god da dodje bice isti!

istina

pre 10 godina

Istina je da zapravo DS nema sta da ponudi gradjanima. Dosta nas koji smo glasali za DS smo nezadovoljni od kad je Djilas stao na celo stranke. Nadam se da ce otici.

Eliot Ness

pre 10 godina

Nema sta vise da objasnjavate narodu,sve on vidi i zna,i ko je opljackao i ko ce ih pozvati na odgovornost.Vasa ideologija je nestala cim je nestalo para...

IVANA - BO - RU

pre 10 godina

Pa ovo je zaista vrhunac licemerja od strane celnika DS-a, pogotovo kada ovakve izjave da njihov trenutni najveci unistitelj stranke. Nema sta covek se drznuo da on kao daje nekom lekcije. Pa zar ce sad on da daje moralne pridike o neispunjenim obecanjima, a oni ni prstom nisu mrdnuli dok su bili na vlasti punih 12 godina, pa mi gradjani ne patimoi od amnezije budite gospodo Demokrate uvereni u to. jeste da nam je dugo trebalo da shvatimo sve vase lazi i prevare, ali smo ipak shvatili. Kako kaze narod nikada nije kasno, i ko zna zasto je to dobro.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Na izbore se mora. Nema dalje sa ovakvim SPS-om. (Igorko, 9. januar 2014 23:36)
Možemo samo zamisliti kako bi se oni ponšali da imaju ovoliku podršku građana. Posle onih izjava: "Zna se tko će biti premijer..."!

Lažni Šćepan

pre 10 godina

SNS treba da “prizna” da ima nesrazmerno malo poslanika, dakle i manje vlasti s obzirom na svoj rejting, ili u odnosu na svoju odgovornost. Ovo naprednjačko „priznanje“ istovremeno Đilasu i DS-u kaže da su politički uzurpatori i lažne „veličine“ i da narodu treba da vrate ono što im ne pripada.

Loša igra reči

pre 10 godina

Đilas kao „čovek od prirodnih nauka“ je postigao kontra-efekat ovakvom izjavom. Negirati svoju političku stvarnost, za vođu još uvek najveće opozicione stranke, je pogubno. Samo je indirektno priznao da je SNS najjača politička partija u Srbiji, što mu sigurno nije bio cilj.

Dudovina,skroz trulovina

pre 10 godina

Očigledno da Đilasu ne pomažu više ni čuveni markentiški eksperti, ni imperija, ni novac, ni Miškova Podesta, ni „Aladinova lampa“... I posle toliko „položenih ispita“, prvo za sebe i ko zna za koliko njih još, mora čovek ponovo da „obnovi gradivo“. Đilas i politika – ne biva, kasno se videlo.

Desert rose

pre 10 godina

Ne treba nikako potcenjivati mentalno stanje i osećaje gubitnika, u političkoj utakmici nakon eliminatornog takmičenja koje se zove politički izbor. Složeno je i očajno stanje ako su se imale optimistične a nerealne ocene, bazirane na osećaju nezamenljivosti, samozadovoljstva i samoreklamerstva. Posebno je opasna demagoška parola “kakvi smo, takvi smo, bolji smo od ostalih”. U momentu saznanja da su gubitnici, vrhuške postaju međusobno sumnjičave i podozrive, netrpeljive i agresivne. A članstvo i glasači zbunjeni, paralisani, postiđeni. Kada se navedeno dogodi “velikima i jakima”, njihovo delovanje u opoziciji izgleda smešno neargumentovano. Takve stranke se cepaju višestruko, urušavaju i nestaju kao peščani gradovi. Opterećeni su hipotekom loše i porazne vladavine koja se kažnjava bez izuzetka.

Simona

pre 10 godina

Kada bi članstvo DS-a imalo snage, najbolje bi bilo održati vanredni kongres i postupiti kako bi trebalo. Zahvaliti se Tadiću, Đilasu, Šutanovcu, i još 1500 funkcionera po dubini. Za nauk.

Aco

pre 10 godina

Ne znam samo dokle ce covek davati ovako glupe i besmislene izjave i sam sebi skakati u usta...sto lepo ne prizna da ds ne sme da trazi izbore jer je dotakla dno i da je svesna da ce izgubiti i ovo malo udela u vladi ako se izbori raspisu.

Aca šmeker

pre 10 godina

Đilas je malo prepisao izjavu Aleksandre Jerkov,a malo začinio svojom demagogijom,što je njegovo legitimno pravo i takvi i jesu stavovi DS-a.No,zaboravio je da kaže da su on i njegovi stranački drugovi odgovorni za krizu,nezaposlenost i mrtvu privredu.Mislim da je Đilasu kao i ostalima u DS-u jasno da im se bliži politički kraj.Već mesecima nemaju ni jedan argument u svojim napadima na Vučića i SNS.

Sima

pre 10 godina

Videli smo da naprednjaci dovode nestranačke kadrove, koji su stručni, što znači da ih interesuje da država napreduje, a samo tako će uz pomoć struke. Takođe se vidi da njihovi koalicioni partneri i prethodnici to nisu činili, nego su samo dovodili partijske nestručne kadrove, zbog kojih narod mora da ispašta.

Zoran

pre 10 godina

Rekao bih da se demokrate strahuju od novih izbora, zato toliko prozivaju naprednjake. Imali su šanse u prethodnoj vlasti demokrate dosta toga da realizuju, nisu to učinili, sad se trude što više da optužuju druge koji počinju da realizuju značajnu proizvodnju i projekte.

Ispadate smesni

pre 10 godina

Ajde Djilase celo prolece i leto trazis izbore, izazivas ,, A ne zelite izbore jer nemate vise podrsku gradjana,, cim si na jesen cuo iz medija da se razmatraju izbori posle novaka , sve demokrate ste poceli da ih jednoglasno napadate zato sto oni hoce izbore. Ajde uozbilji se istadate smesni pred gradjanima ( glasacima).

Deda Pera

pre 10 godina

SNS nalazi opravdanja za SVOJ STRAH od izbora.
Koja to politička stranka ne želi da na izborima kapitalizuje popularnost?
Zašto ne "dotučete" Djilasa na izborima?
Ne daju vam gazde?
Nemate m***?
Nemate to što pričate da imate?

janketic

pre 10 godina

Posto je pitanje velike ne zaposlenosti treba povesti racuna o tome da se mladi skolovani zaposljavaju u razumnim godinama dok su mladi i dok jos ne zasnuju porodice radi njihove sigurne buducnosti!!!

kursula

pre 10 godina

Bravo Vucicu jedini si covek na politickoj sceni koji hoce svaki problem koji imaju gradjani da odmah resi.Sve pohvale zelim ti lepu buducnost u radu.

Sofija

pre 10 godina

Ne razumem demokrate. Da li će oni ikada stati iza jednog stava i mišljenja? Mislim da ne! Koliko se sećam do skoro oni su insistirali na prevremenim parlamentarnim izborima, sada kada ih naprednjaci žele kako bi potvrdili svoje glasačko telo demokrate negoduju. Đilas priča šta je dobro da se uradi, da li stvarno misli da mu sada bilo ko veruje u to što govori. Njega ni njegovi u stranci ne žele više tu, a o narodu je izlišno govoriti. Naprednjaci su uradili sve što su u izbornoj kampanji rekli i obećali i time dokazali naraodu da su izuzetno odgovorna stranka.

Asteraki

pre 10 godina

ovo mi izgleda samo da se daje neko saopštenje, do juče je tražio izbore, ako ih neko spomene sad je protiv, lepo bi bilo za narod da kaže koji mu je pravi stav. a inače samo ti naruči šta ti treba.

Markovic

pre 10 godina

Botovi sns-a vi ste najgore zlo koje preti ovoj jadnoj zemlji. Ako buducnost Beograda treba da bude neki sitni poltroncic Jovicic ili Sinisa Mali, Covic i Vesic ili neka gromada iz glavnog odbora sns-a sa megatrenda bolje da svi skocimo u septicku jamu.
Imam dovoljno godina da se dobro secam nekih potparola devedesetih iz jul-a i sps-a a ovaj bezlicni mali pljuvac iz sns-a je vrlo slican tim gnusnim likovima. Sramota kakve nove generacije rastu u ovoj Srbiji

dalido

pre 10 godina

Prosto neverovatno,Djilas i ljudi iz DS-a su potpuno opsednuti SNS-om.Nista drugo pametnije nemaju da iznesu u javnost sem sto blate i napadaju Vucica i naprednjake.Bolje bi bilo da se pozabave nekim drzavnim problemom,da izadju sa nekim resenjem...I posle se pitaju sto su dosli do manje od deset posto glasva.

vracarac

pre 10 godina

Ovaj mali Jovicic prvo da stekne zivotno iskustvo pa tek onda da ga SNS pusta u etar. Bojim se za svoju buducnost ako se ovakvim tinejdzerima daje vlast u ruke!!

Adriano Celentano

pre 10 godina

DS-ovac sam, glasacu za SNS jer boljeg nacina da sve propadne nema, nama treba potpuni slom, da se resetujemo. Juce faraon najavljuje 3 milijarde za Bgd, kao da smo mi veverice, gluplju stvar nisam skoro cuo.

Zare

pre 10 godina

Vlada Srbije radi nikad bolje!
(ozez-ozez, 9. januar 2014 22:09)
Najgora vlada koja je ikada postojala u Srbiji! I Vucic to odlicno zna. nema mu vise onog pobednickog, cinicnog osmeha. U lazi su kratke noge. GOTOV JE!!!

Persa

pre 10 godina

Vucic je svestan trenutne sitacije i ne treba jedan Djilas da mu soli pamet. Djilas je svoje pokazao i bolje bi mu bilo da se skloni sa politicke scene. Njegova predstava je odavno zavrsena.

goran

pre 10 godina

A ne Djilas gradjani hoce izbore da se vas iz DS-a resimo za sva vremena, dosta vise ...pored toga sto ste nas upropastili sad nas jos i vredjate.

Ivana

pre 10 godina

Kako da priznaju kad nas dve godine ubeđuju da živimo idealan život? Sve nam je potaman, a biće nam još bolje. Sutra. Ili malo sutra.

@Haos

pre 10 godina

Normalno je da opozicija traži izbore. Ali neka SNS kaže zašto želi izbore. Kažu da odlicno rade, reforme se sprovode, lažne grafikone na Pinku.
Kome vi pricate kako narod živi i ko je kriv za to. Nikad nesigurniji život nije bio u Srbiji, isto kao i devedesetih. A novac nam izvlace iz džepova u svakoj sekundi.Korupcija me ne interesuje, kad je završe u pravosuđu neka se jave.

gaus zakon

pre 10 godina

Vučić razmišlja o izborima jer želi da Srbija 4 godine ima stabilnu vladu i da se izvrše planirane promene. To bi nam brže donelo boljitak.

Шушкавац

pre 10 godina

Оћете ја да Вам кажем зашто хоће изборе, јер им је преко главе Дачић који је био са вама у власти и навикао само да ленчари.А СНС жели да се ради у овој земљи.И не жели да их неко кочи у борби против криминала и корупције, јер је имао афера па сад то прикрива.

misfit

pre 10 godina

Vlada radi savrseno s obzirom na to da je jedan covek preuzeo sav teret na sebe, a svakako nije korektno da dok on radi, ostali sede u Vladi. Dragan Djilas je najmanje kompetentan da kritikuje bilo koga, a posebno da daje savete sta se i kako treba raditi. Imali ste priliku i to ne jednu, nego vise, da uradite nesto, nikad poverenje niste opravdali. Ovakve izjave, bez argumenata, ne skode Sprskoj naprednoj stranci, Vladi i njenom prvom potpredsedniku, vec samo Draganu Djilasu i njegovoj stranci, jer gradjani lako po onome sto je uradjeno mogu da vide da izjave doticnog nemaju veze sa istinom.

Neprilagodjena

pre 10 godina

U Srbiji se ne živi mnogo bolje, to je fakat, ali se ne može reći da ništa nije uradjeno i da se zbog toga traže izbori. Ako SNS nema kapaciteta i navodno oni to znaju po Djilasovim rečima, što bi tražili izbore, pa valjda im je onda lakše da budu u koaliciji i za nešto da okrive koalicionog partnera, nego da sami budu odgovorni za sve? Sva je prilika da će osvojiti više od 40 %. Nema logike ovo što Djilas priča.

Prevaranti

pre 10 godina

Jovičiću, a što si nervozan, pa vi ste obećavali budalaštine i lagali ljude i sad vam je kriv neko drugi. Da te podsetim šta je sve SNS obećavao i da narod vidi koji ste lažovi:

Naslov: Nikolić obećao 100 milijardi €

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić izjavio je da će, ako njegov SNS dođe na vlast, država uz pomoć stranih investitora uložiti 100 milijardi evra u dva ogromna projekta - industrijsku zonu od Novog Sada do Beograda i u plovni put kroz Srbiju ka Egejskom moru.
- Država i strani ulagači investiraće u ogromnu industrijsku zonu na desnoj obali Dunava od Novog Sada do Beograda. Želim da svu privredu izmestimo na obalu Dunava i da zemlja ostane za obrađivanje i hranu - kazao je Nikolić.
On je potom obrazložio da je namera naprednjaka i „ostvarenje 70 godina dugog sna" da brodovi, a posebno nemački koji saobraćaju Rajnom, Majnom i Dunavom, skrate putovanje kroz Moravu, Vardar i Egejsko more, kao i da Srbija dobije sedam hidroelektrana, uz navodnjavanje velikog dela Pomoravlja i plovni put kroz Srbiju.
- Te dve investicije su vrednosti možda i do 100 milijardi evra. Razgovarali smo sa ozbiljnim ljudima u svetu, sa ozbiljnim državama i investitorima... Ovo sa Moravom je sigurno oko 30 milijardi evra - kaže Nikolić.

Eto, vidiš Jovičiću, to su ta vaša predizborna obećanja-budalaštine koja su poslužila da prevarite građane da glasaju za vas-prevarante. Prema tome, nije to obećavao Đilas, pa se ljutiš na njega što kaže da ste lažovi i prevaranti.

pera kojot

pre 10 godina

Vlada radi sasvim dobro,ali da bi radila jos bolje mora da se odstrane svi kriminalci iz politike...Da rade lose ne bi rejting bio toliko visok,verovtno bi opadao,tako da gospodo iz DS ovi izbori su samo da se drzava oslobodi zutice i svih ostalih prljavstina koje nagrizaju sistem!

Dellboy

pre 10 godina

Djilas bi trebao da bude premijer,a Aca da vodi policijsku ispostavu Beli Potok,pa da apsi seljake,posto to voli,a i nije komplikovano.

wheeljack-uvek bio anti ds

pre 10 godina

naprednjaci ostavljaju komentare ujutru i udaraju lajkove za sopstvene komentare. pogledajte neki "pro naprednjacki" komentar ujutru i poslepodne i videcete kako neprednjacki komentari od pretezno lajkovanih postaju dominantno dislajkovani. moja poruka onima koji su iziritirani novom (trecom po redu: sps-jul, ds, sns) klimom bezumlja je da se ukljuce aktivnije u jutarnjim casovima kako bi se "botovska brigada" naprednjaka oterala sa komentara.

Sync

pre 10 godina

na izborima u beogradu ako izadje 50% i vise beogradjana, sns ne da nema sanse nego ce demokrate da ih oduvaju, samo u slucaju male izlaznosti do 35% (kao na vozdovcu) naprednjaci ce slaviti veliku pobedu, a sta vam misli onih 65% birackog tela saznacete uskoro.

Aleksandra

pre 10 godina

Veruje li neko u Đilasovu izjavu da Demokratska stranka želi Izbore? Bajke sam odavno prerasla, kod mene Điki ta tvoja izjava ne pije vodu...Ne, Ne...

moler

pre 10 godina

Jovičiću, ja sam dugo preduzetnik. Juče platih uredno i na vreme sve dažbine državi, otprilike 30% više nego što je bilo pre godinu i po, sve iste uplatnice, svrha i računi. Dajte mi malko to pojasnite, kao i pojavljivanje novih neobjašnjivih nameta, manite me Đilasa....

Kuper

pre 10 godina

Jeste, vlada radi lose. Zato hocemo izbore pa da nam svima Djilas i DS pokazu kako treba da se vodi drzava. Oni su se sad opametili i prestali da kradu, uostalom DS sada ima podrsku vecu nego ikada a Djilas je nas vizionar.

Fabula

pre 10 godina

A kapacitet i sposobnost prethodne Vlade smo nesretnim slicajem imali priliku da vidimo i osetimo: Malovicka, Dulic, Petrovic, Djelic,S utanovac, Tadic, Stefanovic...i ne zna se ko od njih ima vise para! Sposobni su nema sta ali za svoj dzep, a na stetu gradjana Srbije.

sto se mene tice izbori

pre 10 godina

pa ovako ko malo bolje procita izjave koje dolaze iz sveta a i bogami sta se izjavljuje ovde po srbiji i kada se to malo procita izmedju redova izgleda da je sns-u odzvonilo i polako se pusta niz vodu jer su odradili ono zbog cega su dovedeni a to je kosovo investicija nema ili su jako simbolicne. svi znamo da je arapsko poluostrvo americka interesna zona i ako oni namignu seiku investicija ce biti u izobilu, ali izgleda da nisu namignuli seiku i investicija nema. sto se srpske scene tice uspeli su da ociste sve partije od sljama koji je presao kod njih i dobro se udomio, a pogotovu su ocistili ds i zbog toga jedino za ove dve godine mogu da im kazem hvala o ostalim njihovim neuspesima necu ni da pisem. to vec svi dobro znaju i jos samo ovo ako nekome nije jasno, opozicija uvek trazi izbore. pa makar u srbiji obilato teklo med i mleko i makar svi imali 10000 evra plate i penzije, opet ce opozicija traziti izbore tako da se sns ne zesti to je sasvim normalno, ali nije normalno da pozicija trazi izbore, a tvrdi kako je sve super tu onda nesto debelo smrdi.

baba juca

pre 10 godina

Godinama je Demokratska stranka na vlasti i posledice te dugogodisnje vladavine su sada dosle na naplatu i direktno se odrazavaju narejting stranke.

Posmatrac

pre 10 godina

SNS botovi ovo sto radite je kontraproduktivno. Idete na nerve iole obrazovanom coveku u Srbiji. Ne dao Bog da se beli listici aktiviraju, odoste na deponiju na razgradnju i da vas svet vise ne vidi.

e

pre 10 godina

Uvek me oraspolozite intelektualnim komentarima tipa puno je uradjeno, mnogo je uradjeno ajd recite mi sta da i ja neuk znam sta nam je to lepo ova nasa vlast uradila da zivimo bolje posto ja dosad nisam video nikav napredak samo NAZADOVANJE (kako to i samo ime kaze)

juca

pre 10 godina

Stros Kan, Austijanac ne znam kako se zove, 3 milijarde od Seika, Fabrike, Marsalov plan. Ne znam kako vi ali sigurno se bolje zivi, da li ste bili skoro na pumpi. Nije poskupeo dizel nego su podignute akcize. Dok ne pise u novinama nije se ni desilo, ali boli po novcaniku.

dalco

pre 10 godina

SNS kolko ja znam je jasno rekla koji su razlozi za izbore a to sto seDjilasu ne ide na izbore to je njegov problem i problem njegove stranke.

Goran

pre 10 godina

Niko nije imun na malo više vlasti, pa ni naprednjaci. Jasno je da im je biračko telo toliko naraslo da mogu nadmoćno da dobiju izbore. A o premijerskom mestu da i ne govorim. Svako bi na njihovom mestu raspisao izbore, ne bi ni sekund oklevao. Ipak Vučić stavlja opšte interese iznad stranačkih.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

Čitam jednu vest na jednom uglednom portalu i imam utisak da je ovo jedna od poslednjih izjava sadašnjeg predsednika demokrata u toj ulozi. Realno, vreme mu je poodavno isteklo.

novica952

pre 10 godina

Nije sporno da SNS priznaje da situaciji u državi nije dobra i da su pored mnogo učinjenih stvari potrebna i dodatna reforma da bi se postigali bolji ciljevi jer je vlada zatekla situaciju koju je DS ostavio katastrofalnu.Isto tako SNS konstatuje da prestoji donošenje nekoliko sistemskih zakona za koje je potrebna apsolutna saglasnost koalicije i tom kontekstu proverava sebe i koaliciju kod naroda i birača.A ta Đialsova priča i planovima i razvoju regiona i sličnim stavrima su samo neispričane bajke u kojoj niko u ovoj državi ne veruje a to pokazuje podrška naroda.kada je DS i Đilas i njegov predhodnik imao priliku da se stvari razreše i pokrenu, njima su bili bliži tajkuni i pljačka države, sada bi da se vrate i dovrše posao.To narod više neće da dozvoli.

Millena

pre 10 godina

Narod sve vidi, ne treba Đilas da im otvara oci. Bitno je da on dobro zivi za ostale ga bas briga, a posto je on izgubio poziciju onda je nezaposlenost drasticno porasla.

Srele

pre 10 godina

Osam godina na vlasti je dovoljno da se uradi nesto,nista nije uradjeno i zasluzeno ste u opoziciji.Sa takvom politikom cete imati svu manju podrsku.

Srbin 100%

pre 10 godina

Zar nije ocigledno da naprednjaci nemaju podrsku koalicionih partnera za neophodne reforme koje jednostavno moraju u sto kracem vremenskom periodu da se realizuju jer nam u suprotnom sledi mogucnost da zavrsimo kao Grcka

SNS prevaranti

pre 10 godina

Jovičiću, bolje je da ćutiš, samo ti nemoj da se javljaš, jer moraš nešto u životu da uradiš da bi delio lekcije onima koji su se itekako dokazali. A kad već spominješ Zemun, reci ti nama, Jovičiću, koga ste postavili da vodi Zemun. Pa Zemun danas vidi tandem Paja i Jare, bivši šoferi Tome diplome i AL Exsandra, na brzaka su završili večernju školu i eto ih na čelo Zemuna...hehehe... Da je narod znao ne bi dobili ni jedan glas, prevaranti...
Jovičiću, sve ste medije stavili pod kontrolu, sve partije ste stavili pod kontrolu...da nemate opoziciju, da nema nikoga ko će da govori o vašim prevarama, lopovluku...ali ne možete DS, e' to vam smeta...pa da na miru uništavate Srbiju, al neće moći.
Jovičiću, kaži ti nama ko je opljačkao Privrednu banku Beograd, ako smeš - ne smeš, ja smem da kažem, ali niko neće da pusti komentar, jer je to ,,zabranjena tema''. Mene baš briga da li se Vučić oženio ili nije, njegova stvar, ali me itekako zanima da građani saznaju ko je i na koji način opljačkao PBB i da lopovi završe u zatvoru. Vučić je početkom novembra 2013.g najavio ,,da će u narednih nekoliko dana'' biti uhapšeni tajkuni koji su opljačkali neku banku (PBB), ali to se nije desilo - Pa gde je zapelo?
Jovičiću, priznaj da si i ti naseo na Baćevićevu priču o 10.000 milijardi evra investicija...video sam da si klincima izdao naredbu da hvale njegovu izjavu-budalaštinu...hehehe
Cirkus zvani SNS.

Taft

pre 10 godina

Zasto niste plan o izlasku iz krize mnogo ranije doneli,i sproveli? Lako je pricati sad,sta treba da se radi.Rezultati lokalnih izbora su pokazali da niste jedina alternativa.

Ko o čemu baba o uštipcima

pre 10 godina

Ko o čemu a demokrate samo strančare. " Vlada radi loše pa Vlada radi loše". Dajte vi neki bolji program ili ostajete tamo gde ste bili do 2012 godine? ! Ovakve priče su samo mlaćenje prazne slame

denza

pre 10 godina

Polako Dragane, prvo sredi stanje u stranci pa onda napadaj političke protivnike. Kako je krenulo na kraju ćeš ostati u stranci sam sa nekoliko poltrona.

Buna protiv (kaba) dahija

pre 10 godina

Glasao sam za DS. Bio ubeđen da dolaze bolja vremena.Pljuvao na sve negativne komentare o njima, svađao se sa neistomišljenicima, branio ih na svakom koraku.
Onda uvideh da sam bio budaletina.
Tako ćete i vi ljubitelji SNS-a za godinu, dve ako ne i ranije.

Žozefina

pre 10 godina

Vladu ne čini samo SNS već i SPS, koji nesumnjivo nema nikakve rezultate. Da bismo očekivali napredak ne može jedan deo Vlade da radi a drugi da budu samo trutovi koji se kite tuđim perjem. E zato su nam potrebni izbori.

xitam

pre 10 godina

Mr. Orange je podilkanio. Normalno je da zbog toga traze izbore. Uvek su zato i padale koalicije.
Ali ovog puta ni beli papir nece da nas spasi. Proslog puta se glasalo za Tomu. Sad, kad Vucic uzme svoje glasove... jao nama.

Glasinac

pre 10 godina

Kakvo sada priznanje traži Đilas. Non stop je teražio od vlasti da raspiše izbore , i sada kada je dobio izbore ,traži neko priznanje.

haos

pre 10 godina

Djilase pa ako se ne varam, upravo vi ste trazili izbore, zasto se sada bojite? Narod ce sve reci a meni se cini da se vi plasite da necete ni cenzus proci jer ste svesni da je narod video ko ste i sta ste i da vise necete imati podrsku kao sto ste imali nekada.

guja

pre 10 godina

Zločinačko udruženje partija (i vlast i opozicija), medija, banaka i prodavaca "lekova" treba uništiti na sledećim izborima. Srbija ima sreću u nesreći da su karte drljavih, slinavih poluintelektualaca koji su se udružili, na vreme postale vidljive. U principu, izgubili smo samo sedam-osam godina. Svi zločinci su dobili šansu da pokažu šta znaju. I ? Neznaju ništa!!! Uz to su demagozi, pokvareni, alavi, leče komplekse iz mladosti, bahati i pohlepni....a da, razvode se, ostavljaju stare žene i staru decu, kupuju nove žene i novu decu...I šta sada hoće? Da potrošimo neku sunčanu, prolećnu nedelju na glasanje za njih. Srbi možda jesu ludi, ali blesavi nisu. Mislim da je onih koji će prodati obraz za eventualno zaposlenje u državnoj službi sve manje. E, te izborne nedelje, gledaćemo te spodobe kako lepo obučeni i veštački radosni hitaju ka biralištima. Ko ima malo mozga, bojkotovaće

6666

pre 10 godina

demokrate ajde se vi lepo dogovorite u stranci sta zaista zelite pa onda izdajte saopstenje za javnost! Slusam vas kako trazite izbore bukvalno od kad je sastavljena ova vlada, necu da podsecam sta ste govorili a trazili ste izbore a sada ih necete, da se niste uplasili mozda!??

herkules s

pre 10 godina

kada Djilas toliko brine o razvoju privrede, zasto onda nije otpremnine za koje je izdvajao sredstva u budzetu,dok je njegova stranka bila na vlasti koristio u svrhe podsticanja privatnog sektora i zaposljavanje radnika?

Kapadokija

pre 10 godina

Svaka stranka koja je svesna svoje moći i kapaciteta bi težila izborima. Otkud pravo na ovakvo osudjivanje?! Kapacitet imaju, pa što da to ne iskoriste? Uostalom, to nije ništa što i Vi niste radili.

Brojanica

pre 10 godina

Ako bi sada PPV AV raspisao i republičke izbore (da se ne lažemo šta je čija nadležnost) dobio bi najviše što može. Nakon usvajanja Zakona o radu na silu bez dogovora sa sindikatima a po diktatu domaćeg i stranog kapitala, kad krenu otpuštanja što iz državnog što iz privatnog sektora jer će moći da nas iznajme na lizing kao polovna kola i da ne plaćaju porez (nisu uspeli poreskom reformom to da reše, pa ga sad opraviše ovako) - videćete kako će se oduševljenje SNS glasača rasplinuti kada osete učinkovistost svog vođe po svom novčaniku.
Ajde da rešavamo korak po korak - moraju da raspišu Beogradske izbore inače bi tu bili večiti privremeni. Ajde da ih oduvamo i pokažemo šta mi Beograđani sebi želimo (opštinski izbori nisu reper zbog male izlaznosti). Ako raspišu i republičke izbore u istom cugu - dobiće više sad nego što će dobiti za godinu, dve ili tri.

zoltan zmago

pre 10 godina

Apsurdna situacija u kojoj opoziciji ne odgovaraju izbori je presedan u modernoj politickoj istoriji Srbije. Cak i u vreme Slobodana Milosevica nejaka opozicija je zelela izbore.

Pribakovic Ivan

pre 10 godina

Gospodine Djilas, imali ste neverovatno biracko telo i veoma lepu sansu da vas niko nikada ne smeni sa vlasti. Ali ogroman broj funkcionera demokratske stranke je mislio samo na sebe i svoju porodicu i ni u jednom trenutku nije pomislio na narod u Srbiji i kako taj narod zivi i da li moze da prezivi. Toliko ste bili sebicni da niste ni jednog trenutka pomislili da je dosta i da narod primecuje vasu pohlepu i da ce vas na prvim sledecim izborima kazniti i smentit sa vlasti. Tu vasu ogromnu gresku su naprednjaci iskoristili veoma dobro i sada su oni zauzeli vasu poziciju i za sada je koriste veoma pametno. Ako se slucajno i oni zaigraju kao vi i zaborave na narod mnogo brze ce ih stici vasa sudbina. Za sada samo mogu da pohvalim i da se nadam da ce Vucic nastaviti kao do sada i da ce svoje kadrove uspeti da iskontrolise.

zex1

pre 10 godina

stvarno bi i jedni i drugi botovi trebali da smanje dozivljaj... posmatrajte komentare i ne mesajte se u iste... jos se prozivate medjusobno... providni ste i smarate, jedni i drugi...

Gorenje

pre 10 godina

Malo je ljudi u DS-u koji bi sada mogli nesto da preokrenu i pokrenu je na bolje. I ono malo kvalitetnih ljudi u stranci nemaju snage ni finanijskih sredstava da se suprotstave gospodinu Djilasu, koji je uzurpirao stranku i poveo je u duboku provaliju.

Pravoslavac

pre 10 godina

Dragane, smesan si i patetican!!!Mislis da je narod lud ili glup pa da se ne seca vasih "reformi" koje su bile po sistemu "napuni svoj džep"???DS je u živom blatu, i znajte da što se više kobeljate, brže tonete!

gaga francuz

pre 10 godina

Izbori bi doneli to da SPS konacno ode u opoziciju gde im je odavno i mesto, i nestale bi neke male stranke sa politicke scene koje su dosta usporavale rad svojim megalomanskim zahtevima koji su bili nerealni.

pandora

pre 10 godina

Generalno gledano opozicija u Srbiji ne postoji pa je sasvim logicno da dodje do izbora jer je to za vladajuce stranke idealna prilika da dodatno potvrde legitimitet.

Beri

pre 10 godina

Dragan Djilas i DS su apsolvirali progon politickih protivnika, jurili su funkcionere DSS-a kao Bog djavola, a sada pokusava da napravi od sebe zrtvu.

Pandora

pre 10 godina

Dolaskom gospodina Djilasa na prvo mesto u DS-u pokrenula se pandorina kutija i pokrenula lavinu problema i neslaganja u stranci. Da li nezna da vodi stranku ili je pohlepan neznam ali znam da ni malo nije dobar za stranku.

lolita

pre 10 godina

Ako se nakon vanrednih parlamentarnih izbora SPS nadje u opoziciji, moze se reci da su izbori bili opravdani i da su ispunili ocekivanja.

Volens-nolens

pre 10 godina

Verovatno SNS ne želi izbore da bi gradjani imali razlog da prošetaju te nedelje. SPS je kočničar mnogih reformi, a i mnogi imaju putera na glaví . Nakon izbora neće biti mnogih stranaka u parlamentu, što je dobro, ne treba rasipati energiju ni na čije ucenjivanje.

pitaš TI, pitamo tebe MI

pre 10 godina

Đilas: "SNS da prizna da vlada radi loše i da zato ho-će izbore".
Narod: "Đilas da prizna koliko je koštao most i kako je za kratko vreme postao bezobrazno bogat,a narod u isto vreme osiromašio".

Tufnica

pre 10 godina

A DS sada ne želi izbore? Uplašili ste se da će se želja obistiniti. Znate kako se kaže - pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.

LukaLaban

pre 10 godina

Prosto sam zgrozen izjavama bivseg gradonacelnika. Toliko sam razocaran samo cinjenicom da svim ovim nepostojecim kritikama pokusava da prikrije sve ono lose po cemu su ga gradjani vrlo dobro zapamtili. Svaka rec koju je rekao u ovoj izjavi nije istina.

milica

pre 10 godina

Svaka stranka da je na mestu SNS bez razmisljanja bi raspisala izbore, a razlog je da iskoriste dominaciju i da obezbede vecinu kako bi krenuli u proces reformi bez sputavanja onih koji nisu spremni ili nece da prihvate promene iz njima znanih razloga, a to nema nikakve veze sa kvalitetom rada vlade.

zoky v.p.

pre 10 godina

molim 'gospodu' iz DS-a da se ne sluzi marketing trikom (po kome je coca-cola poznata) koji ima zadatak da utice na podsvest citalaca. stavljanjem slike ZĐ rusite svoj ugled i pokazujete koliko ste nemocni.

Panta

pre 10 godina

Nezaposlenost porasla zato sto su otpusteni svi Djilasovi ljudi, njih oko 150000 koji su dobili posao na mufte, npr preko kovertica, pa ja tebi ti meni...ovo ono, ma kradu svi, a mi mozemo samo da komentarisemo.

Sta smo dozvolili...

pre 10 godina

O cemu vi pricate, kao da ste bunike jeli. Ovo je razlog dokaz da pola iz Ds-a vas zasluzuje zatvor, ponasate se i govorite kao zlotvori, i licemeri.

Ebola

pre 10 godina

Pa ovo je vrhunac licemerja od strane celnika DS-a, pa zar ce sad on da daje moralne pridike o neispunjenim obecanjima, a oni ni prstom nisu mrdnuli dok su bili na vlasti pa ne patimo mi od amnezije budite uvereni u to.

Krokodil

pre 10 godina

Nema ti sta da se prizna. SNS je partija koja se dokazala,narodu su dobro poznati njeni kvaliteti.Koalicija sa SPS u mnogome ometa postizanje boljih rezultata.A Srbiji je potrebna stabilnija vlada.SNS je dokazao ispravost svojih postupaka.

ozriša

pre 10 godina

Sad je potpuno jasno da je traženje izbora od strane Đilasa bio samo fol i da ustvari Đilas strahuje od izbora, jer će, posle neizbežnog žestokog poraza DS-a na izbori, ojačati "pokret otpora" u DS-u, i Đilas će veoma teško zadžati poziciju predsednika DS-a.

mala juca

pre 10 godina

Upravo dobar vic je sledeca Djilasova izjava "DS, dodao je Đilas, mora biti jedina alternativa svemu što se danas u Srbiji dešava" kada Djilas uskoro nece biti naas clan.

Musica

pre 10 godina

Razloga ima: Rekordna popularnost Vucica i SNS,veca popdrska reformama u parlamentu, stabilna vladajuca vecina,lakse ce se formirati vlada. Jasno je kao dan, kao sto je jasno i zasto DS-u ne odgovaraju izbori.Za razliku od Sns koji ima sta da ponudi Ds nema razloga ni da se nadje na izborima.

Moša

pre 10 godina

Ništa ne razumem,nemam veze sa politikom,ali se trudim da budem u toku... Zar Djilas nije sam tražio izbore,ili sam ja nešto propustio?!?

saveta

pre 10 godina

DS samo reda radi, jer to opozicija mora da radi, traži izbore, a ustvari od izbora Đilas strahuje više nego i jedan političar na srpskoj političkoj sceni, ali zato izbore priželjkuju Đilasovi oponenti u DS-u, koji će neizbežan žestok poraz DS-a na eventualnim izborima pokušati da iskoriste da se ponovo vrate na čelo DS-a, ali ne zna se šta je gore za DS da li da ga nastavi voditi Đilas, ili da DS ponovo preuzmu kompromitovani kadrovi poput Taduća, Šutanovca, Đelića, Trivanke, Dulića i drugih "perjanica" DS-a, koji su ovu Srbiju unazadili toliko da će posledice njhove neodgovorne vladavine građani Srbije još dugo osećati.

Đura

pre 10 godina

Ne znam šta bi tu bilo sporno da stranka koja uživa poverenje većine građana, traži da se ispoštuje narodna volja, i tako dobije većinu poslanika u parlamentu. Bolje bi stranka mogla da sprovodi zakone ako se ima većina, dok sa nekom manjinom, uvek ima neka opstrukcija unutar same koalicije.

Goran

pre 10 godina

Kakva bre opozicija, do prošlih izbora smo imali opoziciju, sada imamo samo prošle i sadašnju vlast. Prošle su nam pokazale koliko može zemlja da se upropasti malim i pohlepnim ljudima. Nadam se da će sadašnja biti bar malo bolja, ali čisto sumljam... Bilo bi veoma lepo kada bi me iznenadili.

Jole

pre 10 godina

Razloga je puno ali mislim da Vucic ne zeli tako lako na izbore jer je vrlo pragmatican lik i svakako najpopularnija licnost u Srbiji.. Izbori kod nas nisu popularni, narod ocekuje posao, a ne izbore i na kraju treba pustiti ovu vladu da zavrsi reforme pa tek onda na izbore.

Kuper

pre 10 godina

Đilase, obecaj da ces podneti ostavku na sve funkcije u DS-u ako ne predjes 12% u Beogradu. Mi znamo da drzis rec. Videli smo vec.

Nadezda

pre 10 godina

Nije samo SNS za izbore vec je to i volja gradjana Srbije.A ko je najglasniji kada je rec da izbora ne treba da bude? DS i SPS. DS- koji je izgubio poverenje gradjana do mere da ako iz njihovih usta izadje 2+2=4 i u to se sumnja i SPS koji je nicim zasluzeno dobio mesto u koaliciji. Izbori su neophodni da bi se te greske sto pre ispravile.

igi

pre 10 godina

sta ovaj bulazni o vlasti a bio je u njoj 12 godina i sto dok je bio na vlasti nije pokrenuo tu ekonomiju i sto on nije ispunjavao obecanja pred izbore. svi obecavaju u predizbornim kampanjama i to nam je postala svakodnevnica da dok su na vlasti rade kako rade a kad odu sve znaju. ko god da dodje bice isti!

istina

pre 10 godina

Istina je da zapravo DS nema sta da ponudi gradjanima. Dosta nas koji smo glasali za DS smo nezadovoljni od kad je Djilas stao na celo stranke. Nadam se da ce otici.

Aco

pre 10 godina

Ne znam samo dokle ce covek davati ovako glupe i besmislene izjave i sam sebi skakati u usta...sto lepo ne prizna da ds ne sme da trazi izbore jer je dotakla dno i da je svesna da ce izgubiti i ovo malo udela u vladi ako se izbori raspisu.

Eliot Ness

pre 10 godina

Nema sta vise da objasnjavate narodu,sve on vidi i zna,i ko je opljackao i ko ce ih pozvati na odgovornost.Vasa ideologija je nestala cim je nestalo para...

IVANA - BO - RU

pre 10 godina

Pa ovo je zaista vrhunac licemerja od strane celnika DS-a, pogotovo kada ovakve izjave da njihov trenutni najveci unistitelj stranke. Nema sta covek se drznuo da on kao daje nekom lekcije. Pa zar ce sad on da daje moralne pridike o neispunjenim obecanjima, a oni ni prstom nisu mrdnuli dok su bili na vlasti punih 12 godina, pa mi gradjani ne patimoi od amnezije budite gospodo Demokrate uvereni u to. jeste da nam je dugo trebalo da shvatimo sve vase lazi i prevare, ali smo ipak shvatili. Kako kaze narod nikada nije kasno, i ko zna zasto je to dobro.

Aca šmeker

pre 10 godina

Đilas je malo prepisao izjavu Aleksandre Jerkov,a malo začinio svojom demagogijom,što je njegovo legitimno pravo i takvi i jesu stavovi DS-a.No,zaboravio je da kaže da su on i njegovi stranački drugovi odgovorni za krizu,nezaposlenost i mrtvu privredu.Mislim da je Đilasu kao i ostalima u DS-u jasno da im se bliži politički kraj.Već mesecima nemaju ni jedan argument u svojim napadima na Vučića i SNS.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Na izbore se mora. Nema dalje sa ovakvim SPS-om. (Igorko, 9. januar 2014 23:36)
Možemo samo zamisliti kako bi se oni ponšali da imaju ovoliku podršku građana. Posle onih izjava: "Zna se tko će biti premijer..."!

Sima

pre 10 godina

Videli smo da naprednjaci dovode nestranačke kadrove, koji su stručni, što znači da ih interesuje da država napreduje, a samo tako će uz pomoć struke. Takođe se vidi da njihovi koalicioni partneri i prethodnici to nisu činili, nego su samo dovodili partijske nestručne kadrove, zbog kojih narod mora da ispašta.

Zoran

pre 10 godina

Rekao bih da se demokrate strahuju od novih izbora, zato toliko prozivaju naprednjake. Imali su šanse u prethodnoj vlasti demokrate dosta toga da realizuju, nisu to učinili, sad se trude što više da optužuju druge koji počinju da realizuju značajnu proizvodnju i projekte.

Ispadate smesni

pre 10 godina

Ajde Djilase celo prolece i leto trazis izbore, izazivas ,, A ne zelite izbore jer nemate vise podrsku gradjana,, cim si na jesen cuo iz medija da se razmatraju izbori posle novaka , sve demokrate ste poceli da ih jednoglasno napadate zato sto oni hoce izbore. Ajde uozbilji se istadate smesni pred gradjanima ( glasacima).

NBG

pre 10 godina

Uvedite red i stanite u odbranu zaposlenih u trgovinama i uveren sam da ćete dobiti mnogo glasača u Srbiji. Ljudi su glasali za SNS, jer su se nadali da će ih privatnici prijaviti, da ih neće terati da rade dve smene, ili deset sati dnevno u nekim slučajevima bez pauze, samo za toalet. Stanite u odbranu porodice i zabranite da se u trgovini radi nedeljom kao što sam imao priliku da se lično uverim u Ulmu, Minhenu, Štutgartu. Imate onda od mene glas i moje porodice i moje rodbine.

Deda Pera

pre 10 godina

SNS nalazi opravdanja za SVOJ STRAH od izbora.
Koja to politička stranka ne želi da na izborima kapitalizuje popularnost?
Zašto ne "dotučete" Djilasa na izborima?
Ne daju vam gazde?
Nemate m***?
Nemate to što pričate da imate?

janketic

pre 10 godina

Posto je pitanje velike ne zaposlenosti treba povesti racuna o tome da se mladi skolovani zaposljavaju u razumnim godinama dok su mladi i dok jos ne zasnuju porodice radi njihove sigurne buducnosti!!!

kursula

pre 10 godina

Bravo Vucicu jedini si covek na politickoj sceni koji hoce svaki problem koji imaju gradjani da odmah resi.Sve pohvale zelim ti lepu buducnost u radu.

Lažni Šćepan

pre 10 godina

SNS treba da “prizna” da ima nesrazmerno malo poslanika, dakle i manje vlasti s obzirom na svoj rejting, ili u odnosu na svoju odgovornost. Ovo naprednjačko „priznanje“ istovremeno Đilasu i DS-u kaže da su politički uzurpatori i lažne „veličine“ i da narodu treba da vrate ono što im ne pripada.

Loša igra reči

pre 10 godina

Đilas kao „čovek od prirodnih nauka“ je postigao kontra-efekat ovakvom izjavom. Negirati svoju političku stvarnost, za vođu još uvek najveće opozicione stranke, je pogubno. Samo je indirektno priznao da je SNS najjača politička partija u Srbiji, što mu sigurno nije bio cilj.

Dudovina,skroz trulovina

pre 10 godina

Očigledno da Đilasu ne pomažu više ni čuveni markentiški eksperti, ni imperija, ni novac, ni Miškova Podesta, ni „Aladinova lampa“... I posle toliko „položenih ispita“, prvo za sebe i ko zna za koliko njih još, mora čovek ponovo da „obnovi gradivo“. Đilas i politika – ne biva, kasno se videlo.

Desert rose

pre 10 godina

Ne treba nikako potcenjivati mentalno stanje i osećaje gubitnika, u političkoj utakmici nakon eliminatornog takmičenja koje se zove politički izbor. Složeno je i očajno stanje ako su se imale optimistične a nerealne ocene, bazirane na osećaju nezamenljivosti, samozadovoljstva i samoreklamerstva. Posebno je opasna demagoška parola “kakvi smo, takvi smo, bolji smo od ostalih”. U momentu saznanja da su gubitnici, vrhuške postaju međusobno sumnjičave i podozrive, netrpeljive i agresivne. A članstvo i glasači zbunjeni, paralisani, postiđeni. Kada se navedeno dogodi “velikima i jakima”, njihovo delovanje u opoziciji izgleda smešno neargumentovano. Takve stranke se cepaju višestruko, urušavaju i nestaju kao peščani gradovi. Opterećeni su hipotekom loše i porazne vladavine koja se kažnjava bez izuzetka.

Simona

pre 10 godina

Kada bi članstvo DS-a imalo snage, najbolje bi bilo održati vanredni kongres i postupiti kako bi trebalo. Zahvaliti se Tadiću, Đilasu, Šutanovcu, i još 1500 funkcionera po dubini. Za nauk.

Sofija

pre 10 godina

Ne razumem demokrate. Da li će oni ikada stati iza jednog stava i mišljenja? Mislim da ne! Koliko se sećam do skoro oni su insistirali na prevremenim parlamentarnim izborima, sada kada ih naprednjaci žele kako bi potvrdili svoje glasačko telo demokrate negoduju. Đilas priča šta je dobro da se uradi, da li stvarno misli da mu sada bilo ko veruje u to što govori. Njega ni njegovi u stranci ne žele više tu, a o narodu je izlišno govoriti. Naprednjaci su uradili sve što su u izbornoj kampanji rekli i obećali i time dokazali naraodu da su izuzetno odgovorna stranka.

Asteraki

pre 10 godina

ovo mi izgleda samo da se daje neko saopštenje, do juče je tražio izbore, ako ih neko spomene sad je protiv, lepo bi bilo za narod da kaže koji mu je pravi stav. a inače samo ti naruči šta ti treba.