Info

Ponedeljak, 21.02.2022.

12:45

8. MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) - Usame Zukorlić

Republička izborna komisija donela je Rešenje o proglašenju Izborne liste MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) - Usame Zukorlić/MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Usame Zukorlić za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, kao i Rešenje o utvrđivanju da ta Izborna lista ima položaj izborne liste nacionalne manjine na izborima, raspisanim za 3. april.

Izvor: B92

Default images

Doneto je i Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Republičke izborne komisije u proširenom sastavu na predlog podnosioca Izborne liste MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) - Usame Zukorlić/MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Usame Zukorlić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: