Ponedeljak, 30.07.2001.

08:46

RAD NA PLATFORMI POCINJE 10.AVGUSTA

Izvor: B92

Default images
Predsednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic izjavio je da ocekuje da ce u petak, 10. avgusta, biti nastavljen rad Radne grupe DOS-a i Koalicije "Zajedno za Jugoslaviju" na tekstu platforme o novim odnosima Crne Gore i Srbije. "Platforma predvidja federalno ustrojstvo drzave i broj zajedničkih funkcija, koje ce biti primerene realnoj situaciji" - istakao je Bulatovic za podgoricke "Vijesti". Kako prenosi Srna, on je dodao da bi Radna grupa, koja je sa radom prekinula nakon krize u koaliciji DOS-a i SNP-a oko zakona o saradnji sa Haskom tribunalom, platformu o buducim odnosima Crne Gore i Srbije trebalo da zavrsi do 20.avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 7,4 stepena

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio je u četvrtak uveče sever Čilea, u blizini granice sa Argentinom, a za sada nema izveštaja o povređenima ili većoj šteti, objavio je Američki geološki zavod.

7:18

19.7.2024.

1 d

Podeli: